STVOREN ZA OPUŠTANJE

'Zaljubljeni na -6 i niže' - romantična komedija koja odiše zavodljivim blagdanskim ugođajem

04.01.2023 u 12:18

Bionic
Reading

Višestruko nagrađivan Zaljubljeni na -6 i niže zarazno je simpatičan film uz koji ćete se i nasmijati i opustiti!

Zaljubljeni na -6 i niže (40 Below & Falling), višestruko nagrađivana (AMPIA Awards, Windsor International Film Festival) romantična komedija iz 2015. Godine američkog redatelja Dylana Pearce, krajnje je opuštajuće gledateljsko iskustvo i tematski i atmosferski kao stvoreno za ove kratke zimske dane i duge zimske noći kojima se kraj još uvijek nikako ne nazire...

Ljubav zaista ne bira ni vrijeme ni mjesto

Kate Carter (Jewel Staite) draga je i šarmantna učiteljica iz malog kanadskog grada koja datum svog vjenčanja nije mogla gore odabrati, pa će se tako u fikcionalni grad Snowy Pines u kojem se dotično treba održati morati zaputiti baš onda kada bi konvencionalna mudrost nalagala da je najpametnije ostati u toplini i sigurnosti vlastitoga doma.

Točnije, morat će se zaputit ni manje ni više nego jutro nakon što je snježna oluja cijelu okolicu prekrila izdašnim slojem snijega zbog kojeg su, naravno, i svi letovi otkazani i svi putevi zakrčeni.

Odlučna u svojoj namjeri da ne propusti onaj dan u svome životu za koji se počesto govori i da je najvažniji, nepokolebljiva Kate za pomoć će zamoliti namrgođenog te nepristupačnog Redforda (Shawn Roberts), ponosnog vlasnika jednih od rijetkih motornih sanjki u gradiću.

Nakon kraćih i nekonvencionalnih 'pregovora' koji će, između ostalog, uključivati i gađanje povećom svijećom, prometnu nesreću i neželjeno praćenje, Redford će ipak nevoljko pristati povesti Kate u Snowy Pines ni ne sluteći da se zapravo radi o početku jedne neponovljive zimske avanture koja bi mogla završiti bitno drugačije od planiranog…

Zarazno simpatičan, ugodno'poznat' te nepogrešivo blagdanski, Zaljubljeni na -6 i niže dostupan vam je, kao i uvijek, na vašem omiljenom streaming servisu Pickbox NOW!