NOVITETI

Dvije feel good serije koje gledamo ovog mjeseca

02.01.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi dvije pitke i zabavne serije s kojima će početak 2023. biti vedriji. Jedinstvena kombinacija drame, komedije, likova u kojima se svatko od nas može pronaći - i tu su naslovi koji će vam izmamiti osmijeh

Početak godine najbolje je obilježiti vrhunskom zabavom, a zato smo odabrali dvije feel good serije - one koje predstavljaju svojevrstan comfort watch, a publika domaćeg streaming servisa Pickbox NOW odavno se zaljubila u njih.

Što je uopće feel good serija? Ona koja vas ispuni ugodnim osjećajima, a uz nju se najbolje zavaliti u sofu i opustiti. Takve su upravo serije 800 riječi i Ljubav i hrana. Obje su dostupne na Pickbox NOW streaming servisu gdje možete naći još mnogo zabavnih serija.

800 riječi (800 Words)

Ovo je serija za sve ljubitelje komedije, obiteljskih dinamika i drame. 800 riječi prikazuje popularnog kolumnista Georgea Turnera (Erik Thomson) i njegovu obitelj. Kad Georgeva supruga nenadano premine, cijela obitelj prolazi kroz bolan proces tugovanja. Kako bi olakšao svojoj obitelji i okrenuo novu stranicu, George odluči preseliti obitelji iz Sydneyja u malo mjesto na Novom Zelandu. Žele se usidriti i steći nova poznanstva, no, ne očekuju da će George odmah postati meta slobodnih žena u potrazi za idealnim partnerom. Serija 800 riječi osvojila je tri nagrade i ukupno sedam različitih nominacija.

Ljubav i hrana (Delicious)

Ljubav i hrana donosi mnoštvo ukusnih delicija, ljubavnih intriga i – afera. Supružnici i chefovi Sam (Emilia Fox) i Leo (Iain Glen) vode poznati hotelski i kulinarski biznis u Cornwallu. Nevolje u raju krenu kad Sam počne sumnjati da ju suprug vara. Želi čim prije odagnati sumnju pa zatraži savjet od njegove bivše supruge Gine (Dawn French).

Kasnije Sam šokira vijest da je zapravo skivena ljubavnica upravo - Gina. Sočne tajne nikad ne ostaju tajne i uskoro cijeli grad zna za skandal, a situaciju dodatno komplicira Samova zdravstvena situacija koje će okupiti cijelu obitelj.

Ove simpatične serije gledajte odmah na Pickbox NOW!