KAO STVORENI ZA UŽIVANJE

Serija i filmovi koji će biti doza inspiracije za ulazak u 2023.

01.01.2023 u 19:16

Bionic
Reading

Krenite u 2023. godinu uz dozu inspiracije koju vam raznolikim izborom serija i filmova donosi Pickbox NOW

Kraj godine i početak nove uvijek je prožet promišljanjima o postojećoj životnoj situaciji i novogodišnjim odlukama. Ovaj je period kao stvoren za uživanje u inspirativnim i dirljivim serijama i filmovima, a Pickbox NOW streaming servis vrvi takvima. Donosimo izbor koji će vam uljepšati večeri.

Voli me (Love me)

Australska mini serija Voli me je jedna od najboljih suvremenih serija o novim počecima, a prikazuje proces tugovanja i život nakon smrti voljenog člana obitelji. Serija započinje smrću Christine (Sarah Peirse) koja iznenadno premine nakon proslave četrdesete godišnjice braka. Radnja prikazuje njezine članove obitelji, supruga Glena (Hugo Weaving), kći Claru (Bojana Novaković) i sina Aarona (William Lodder), koji se različito nose s gubitkom. Inspirativna, dirljiva i na trenutke poučna - ova neobična serija s lakoćom će vas uvući u svoju radnju i podsjetiti na brojne životne lekcije.

Nico (Nico)

Nico je njemački film o istoimenoj junakinji (koju glumi Sara Fazilat) perzijskog podrijetla. Odlazi na godišnji odmor zajedno sa svojom najboljom prijateljicom Rosom (Javeh Asefdjah), a tijekom ljetovanja doživi rasistički napad koji ju ostavi u egzistencijalnim dvojbama. Jednog dana odluči okončati svoje jadovanje i suočit se sa strahom od budućih fizičkih prijetnji. Odlazi u karate studio i počinje trenirati sa svjetskim prvakom u karateu.

Djevojka u bijegu (See Girl Run)

Emmy (Robin Tunney) je razapeta između prošlosti, sadašnjosti i moguće budućnosti. Nije zadovoljna bračnim životom pa odlazi u potragu za srednjoškolskom simpatijom Jasonom (Adam Scott). Očekuje da će dobiti jasan odgovor na sva pitanja te naći traženu sreću i blagostanje, ali tek ju iščekuje prava životna avantura i suočavanje sa svojim najvećim nesigurnostima.