ZVIJEZDE KAMPANJE

Zaljubljeni Marko Pjaca više ne krije svoju djevojku, a zajedno su snimili i reklamu

12.03.2018 u 20:04

Bionic
Reading

U svojoj vršnjakinji, apsolventici fizioterapije, 22-godišnji nogometaš Marko Pjaca pronašao je savršenu djevojku. Atraktivna Marija Pavičić zarobila mu je srce, a par je nedavno snimio i zajedničku reklamu za šampone za kosu

Kada je u kolovozu prošle godine, na stranici fan kluba nogometaša Marka Pjace na Instagramu objavljena njegova paparazzo fotografija, na kojoj čvrsto drži za ruku atraktivnu brinetu, mnoge njegove obožavateljice ostale su razočarane.

Marko Pjaca i Marija Pavičić Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ipak, u njima je i dalje tinjala nada da je to sve možda samo prolazna avantua. No, čini se da to nije tako, a dokaz je i zajednička video kampanja za poznate šampone za kosu.

Uz Marka Pjacu, koji je trenutno na posudbi u njemačkom Schalkeu, glavna zvijezda videa je i njegova djevojka, 22-godišnja apsolventica fizioterapije, Marija Pavičić.

'Mora biti zanimljiva i da možemo razgovarati o svemu. Treba razumjeti posao kojim se bavim i brojna putovanja, a opet mora biti tu za mene kada smo zajedno, jednako kao i ja za nju. Nije mi važno je li plava, smeđa ili crna', izjavio je svojedobno 22-godišnji nogometaš, koji je sve to, očito, pronašao u Mariji.

  • +2
Marko Pjaca Izvor: Promo fotografije / Autor: Tag Heuer