prava uživancija

Ljupka Gojić Mikić na putovanju s djecom i mamom: Javila se s plaže, a komplimenti pljušte na sve strane

22.04.2022 u 14:54

Bionic
Reading

Bivša manekenka i danas uspješna dizajnerica i vlasnica slastičarnice gotovo svakodnevno objavljuje privatne fotografije na svom Instagram profilu. Trenutno se javlja s najnovijeg egzotičnog putovanja. Podijelila je tri fotografije s plaža, a na svakoj u kupaćem kostimu za ruku vodi jednu od svojih kćeri - Mari Danu, Milu Amelie i Janu Siennu

'Pronađi razliku', šaljivo je Ljupka Gojić Mikić komentirala fotografije što je odmah pokrenulo lavinu komentara prijatelja i pratitelja.

'Imaš boljeg fotografa na prvoj', zafrkavala ju je mama Željka Barać Gojić koja je s djevojčicama i Ljupkom trenutno na odmoru. 'Prelijepa na svakoj slici', 'Nema razlike, mamita', 'Draga mama, za tebe je vrijeme stalo', 'Sve ljepša i ljepša... to je ta razlika', časte je s najljepšim riječima njezini sljedbenici.

Inače, sinoć su dame, a što je Ljupka pokazala na Instagram storyju, uživale u noćnoj plovidbi.

Nekoliko dana prije putovanja Ljupka je podijelila fotografije s kojima je pokazala kako je provela uskršnje praznike sa svojim kćerkicama. Objavila je preslatku fotografiju djevojčica (koja je dobila sa suprugom Mihaelom Mikićem) kako razigrano uživaju u prirodi. Pozirale su skačući na fotografiji u prirodi.

  • +2
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL