VRIJEME ZA LJUBAV

Zaljubljeni glumac: Dušan Bućan s novom djevojkom na egzotičnom putovanju

24.02.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Nedavno je otkriveno kako je poznati glumac zagrebačkog HNK u vezi s bivšom manekenkom libijskih korijena Sarom Hdaghom koju ljubi već nekoliko mjeseci. Sada je Dušan Bućan svoju dragu poveo na avanturu u Maroko, a spremaju se i u pustinju

Prvi mjeseci u 2020. Dušanu Bućanu donijeli su mir i više slobodnog vremena. On ih je iskoristio na najbolji mogući način - putovanjem.

Na svom novom putovanju se očito dobro zabavlja. Popeo se na drvo na kojem je bilo nekoliko koza i pozirao s njima. Kolegici Zrinki Cvitešić je u komentarima u svom humorističnom stilu poručio: 'Hranim se arganom u Maroku, ko' jači kvači'. Posebno se veseli odlasku u pustinju. 'To će biti sjajno, a iskoristit ću to i za trening vožnje motorom po dinama. Trebat će mi za reli na ljeto', izjavio je glumac za 24sata.

Ovog ljeta planiraju otići do Egejskog mora, no kako njegova draga mora tek naučiti jahati još ne znaju hoće li konjima na put. Glumac preko pet godina s konjima i psima na svom imanju na Kordunu, udaljenom 20 kilometara od rijeke Kupe.

'Trudim se, što je više moguće, svijet promatrati očima djeteta. I volio bi to nekako ne izgubiti u životu. Naučio sam se nekoj ozbiljnosti i odgovornosti u trenutku kad sam se počeo zapravo baviti životinjama', ispričao je nedavno za IN Magazin Nove TV.

Ljubav prema selu otkrio je nakon prve u nizu brojnih avantura koje je prošao s Borisom Veličanom, a prošli su skupa Aljasku, bili kod Sjevernoameričkih indijanaca, Navahosa, cenralnoj Aziji, Africi. Bivša manekenka Sara Hdagha, s kojom je u vezi nekoliko mjeseci, vrlo se lako i brzo prilagodila Dušanovu stilu života.

U više od 15 godina karijere prošao je sve - od kazališta, televizije, filma i reklama, u kojima ste ga sigurno primijetili. To mu je donijelo najviše prepoznatljivosti, uz kasnije pojavljivanje u nekim reality showovima gdje je bio voditelj.