NE SMETA NI KELCEU

Zaljubljena Taylor Swift više se ne ustručava ljubiti svog dečka u javnosti

12.12.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Najnovija fotografija na kojoj Taylor Swift ljubi svog dečka Travisa Kelcea u obraz proširila se internetom nevjerojatnom brzinom i ostavila oduševljene obožavatelja bez riječi

Fotografija snimljena u noćnom izlasku raspametila je sve obožavatelje Taylor Swift, budući da na istoj slavna pjevačica ljubi svog dečka Travisa Kelcea u obraz. Možda ta fotografija i ne bi toliko zaludila swiftieje da nije riječ o poljupcu kojim je Taylor pokušala 'izbrisati' Kelceov poraz.

Naime, sve se odvilo nakon što je klub Travisa Kelcea, Kansas City Chiefs, izgubio utakmicu, pa je Taylor, koja je istu pratila s tribina navijajući za svog dečka, pokušala 'izbrisati' tužan poraz iz njegovih misli.

Iako o svojoj vezi nerado pričaju, trudeći se sačuvati je od znatiželjne javnosti, poljupcima u bilo kojem trenutku, pa makar i na stadionu ili u večernjem izlasku, ne mogu odoljeti.

Taylor Swift i Brittany Mahomes Izvor: Profimedia / Autor: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

Romantični poljubac u usta 'nije pao', no zato ga je Taylor nježno poljubila u obraz i raspametila sve, pa vjerojatno i samog Kelcea, kojem ovakvi znaci pažnje niti najmanje ne smetaju.

wow efekt

U njih su svi gledali, a u prvom planu bile su čizme koje noge čine tako vitkima

Pogledaj galeriju

Na fotografiji, koju je snimio osobni frizer slavnog sportaša Patrick Regan, može se vidjeti pomalo drski smiješak na licu Travisa Kelcea, dok jednom rukom steže Taylorinu ruku kojom ga ona nježno dodiruje po obrazu, a druga mu počiva nisko na njezinim leđima.