nakon završetka turneje

Sretnija no ikad: Taylor Swift ponovno na utakmici voljenog Kelcea

04.12.2023 u 12:13

Taylor Swift i Brittany Mahomes

Izvor: Profimedia / Autor: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je privela svoju koncertnu godinu kraju, Taylor Swift konačno može odmoriti! Nedjelju navečer provela je uz prijateljicu Brittany Mahomes u Green Bayu u Wisconsinu gledajući utakmicu Kansas City Chiefsa za koje igraju njihovi partneri

Obožavatelji će se složiti da Taylor Swift uz Travisa Kelcea blista, a isto se pokazalo i jučer kada je iz VIP lože pratila još jedan okršaj Kansas City Chiefsa. Sretan osmijeh i uzbuđenje na licu pokazuju da se Swift opustila nakon izazovnog kraja turneje u Brazilu, a dobrom raspoloženju pridonijela je i njezina nova bliska prijateljica.

Gledajući napetu utakmicu Swift je ponosno fotografirala teren i snimala čuda koja na njemu izvodi njezin Kelce. Korisnici X-a objavili su i video na kojem se vidi kako pjevačica sve pozorno snima, a u jednom trenutku okrenula je kameru prema sebi i Brittany Mahomes da zabilježi dobro raspoloženje velikih navijačica.

Izvor za People je komentirao kako se veza pjevačice i popularnog sportaša razvija u odličnom smjeru te da su oboje vrlo prizemni 'kad se kamere ugase': 'Oboje su stvarno vrijedni radnici, a on priznaje da je njezina umjetnost njezina, a on ima ono što je njegovo. On razumije teritorij s kojim dolazi njihova veza i kao što je rekao, ne dopušta da išta od halabuke utječe na njihov zajednički razvoj.'

S obzirom da je boja Kansas City Chiefsa crvena, Swift je podršku pokazala i odjećom! Stigla je u jarko crvenom teddy kaputu te crnoj dolčeviti i suknji, a nije zaboravila ni njezin prepoznatljiv crveni ruž za usne.

Obožavatelji su na društvenim mrežama istaknuli da je taj kaput gotovo identičan onom koji je Brittany Mahomes nosila na prošlim utakmicama Chiefsa, podržavajući svog supruga Patricka Mahomesa.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Inače, Brittany Mahomes i Taylor Swift postale su vrlo bliske prijateljice te ih odnedavno često možemo vidjeti u zajedničkom društvu. Swift ju je uključila u svoj 'girl squad' te su početkom studenog viđene u zajedničkom izlasku u japanskom restoranu BondST u New Yorku s Gig iHadid, Selenom Gomez i drugim poznatim curama iz Swiftinog uskog kruga prijateljica.

  • +8
Taylor Swift, Selena Gomez, Sophie Turner, Brittany Mahomes, Gigi Hadid i Cara Delevingne u izlasku Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / @THEHAPABLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA