U ZAGRLJAJU S KELCEOM

Urnebesni Ryan Reynolds fotošopirao fotku Blake Lively i Taylor Swift i ubacio - sebe

04.12.2023 u 10:02

Bionic
Reading

Da je uvijek spreman za dobru šalu, pa makar i na svoj račun, Ryan Reynolds potvrdio je još jednom na svom Instagram Storyju, gdje je novim fotošop nasmijao ama baš sve

Holivudskom glumcu Ryanu Reynoldsu omiljena je aktivnost u slobodno vrijeme smišljati gluposti kako bi nasmijao sve oko sebe i u tome je, moramo priznati, nepogrešiv. A omiljena mu je 'meta' njegova supruga Blake Lively, koju je već kroz gomilu objava na društvenim mrežama 'osramotio'.

Nije mu bilo strano rođendan joj čestitati najgorim ikada snimljenim fotografijama, no ni ona mu nije ostala dužna u cijeloj priči.

Ovoga puta 'na zub' je uzeo Blake i jednu od njezinih najboljih prijateljica, pjevačicu Taylor Swift, s kojom je bila na londonskoj premijeri Beyonceinog filma 'Renaissance'.

I Blake i Taylor su za ovu premijeru odabrale svoje najbolje kombinacije - pjevačica je imala srebrnu šljašteću haljinu, dok se glumica odlučila za crnu mini kombinaciju sa šljaštećim detaljima - te su tako senzualno i pozirale.

Fotografiju su i jedna i druga objavile na svojim Instagram profilima, da bi je potom 'iskoristio' Ryan Reynolds i poigrao se malo u fotošopu.

BLAKE I RYAN

Nakon 11 godina braka i četvero djece i dalje su zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Umjesto lica svoje lijepe supruge 'nalijepio' je svoje, a umjesto onog Taylor Swift, njezinog dečka Travisa Kelcea. Fotografija je uistinu urnebesna, jer su se dečki savršeno uklopili u elegantne kombinacije i pozu koju su njihove bolje polovice odabrale, na kojoj Blake ruku drži na bedru svoje prijateljice.