VRTE SE MILIJUNI

Zahvaljujući reprizama slavni 'Prijatelji' na račun svake godine spremaju iznose od kojih će vas zaboljeti glava

03.01.2019 u 20:22

Bionic
Reading

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer odavno su prestali postojati kao 'Prijatelji', no njihova popularnost ne jenjava, a upravo zahvaljujući tome i potražnji obožavatelja da iznova gledaju omiljene epizode, njihov se račun povećava i to ne za male iznose

Od posljednje epizode prošlo je 15 godina, no popularna šestorka i dalje, iz godine u godinu, zahvaljujući sada već reprizama repriznih repriza, stavljaju iznose od kojih će mnoge zaboljeti glava.

Serija 'Prijatelji' Autor: Youtube

Veliku ulogu u tome odigrao je i Netflix, gdje se sve epizode i dalje mogu pogledati na zahtjev. Iako su se pojavila strahovanja o prekidu suradnje s početkom 2019. godine, nakon napisa da je to želja Warner Brosa, kompanije u čijem se studiju snimalo svih 10 sezona 'Prijatelja', zbog ogromnog interesa, Netflix je izdvojio nevjerojatnih 100 milijuna dolara kako bi kroz narednu godinu zadržali ekskluzivna prava na prikazivanje serije.

Kako donosi USA Today, popularna šestorka, zahvaljujući dobrom ugovoru sa samog početka, dobijaju 2 posto od svakog emitiranja, a o kojim je iznosima riječ može se lako izračunati. Mediji pišu da Warner Bros još uvijek svake godine spremi na račun milijardu dolara, što bi značilo da u džep svakog pojedinog glumca sjeda 20 milijuna dolara.

Sasvim pristojan iznos, rekli bi, za nešto što su prestali snimati davnih dana.

FANTASTIČNA ŠEsTORKA

Kultni 'Prijatelji' dostojanstveno su ostarjeli: Evo kako izgledaju 24 godine kasnije

Pogledaj galeriju