ljubavna balada

Ponovo ima razloga za sreću: Tajči sa svojim novim partnerom snimila pjesmu

12.02.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Krajem prošle godine počelo se pričati da je nekadašnja domaća pop zvijezda pronašla novu ljubav, dvije godine nakon smrti supruga Matthewa Camerona. Premda nikada nije potvrdila da je u vezi, blista od sreće u društvu prijatelje i glazbenog kolege

Riječ je o američkom glazbeniku Davidu Langleyu s kojim pjevačica već dulje vrijeme surađuje. Ranije su često nastupali zajedno, a sad je njim snimila i country baladu pjesmu uoči Valentinova koju je objavila na svom Facebook profilu. Emotivnu skladbu izvode tako da Tajči svira harmoniku, a njezin 'prijatelj' kako ga još uvijek naziva - svira gitaru.

Osmijeh na njezinom licu otkriva kako je među njima ipak nešto više od prijateljstva.

'Iscjeljujuće je kada pronađeš nekoga s kim se možeš smijati. (Najvjerojatnije će to biti netko kome je bol dobro poznata jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas mora pustiti da tugujete). Davide, hvala ti', napisala je Tajči u prosincu komentirajući fotografiju s Davidom.

Podsjećamo, devedesetih je godina bila jedna od najvećih zvijezda na našim prostorima, a proslavila se nakon što je 1990. na Jugoviziji pobijedila s pjesmom ‘Hajde da ludujemo’. Predstavljala je Jugoslaviju na Pjesmi Eurovizije u Zagrebu i osvojila visoko sedmo mjesto. Unatoč slavi i uzlaznoj glazbenoj karijeri, pjevačica je 1992. odlučila napustiti Hrvatsku i preseliti se u Ameriku, gdje se 2000. udala za producenta Matthewa Camerona.

No u studenom 2017. njezin suprug je preminuo od nepušačkog raka pluća s kojim se borio mjesecima. U braku su dobili trojicu sinova - Dantea, Evana i Blaisa. Nakon smrti supruga, Tajči je utjehu našla u vjeri, glazbi i pomaganju drugima.