los angeles u plamenu

Zabrinuti Goran Višnjić: 'Molite za sve pogođene ovim paklom!'

07.12.2017 u 11:45

Bionic
Reading

I dok većina Amerikanaca razmišlja što će pripremiti na blagdanskom stolu te mahnito kupuju božićne poklone, stanovnici Los Angelesa razmišljaju samo o jednom - kako spasiti domove od vatrene stihije koja ih je zadesila. Zabrinut je i hrvatski glumac Goran Višnjić, koji sa suprugom Evom i troje djece već godinama živi upravo na Zapadnoj obali

U 2017. godini Kaliforniju je pogodio velik broj požara, a u posljednja dva dana požari nazvani Thomas, Creek, Rye, Skirball i Getty progutali su više od 32 tisuće hektara terena.

Zbog svega toga vatrogasna služba oglasila je 'ljubičastu uzbunu' za Los Angeles, koja nikada nije bila oglašena, a uvjeti na terenu su nepodnošljivi.

Zbog samog požara zatvoren je dio glavne prometnice u gradu, autocesta 405 kojom se dolazi do Getty Centera, a snimku vatrene stihije na svom je Instagramu objavio i zabrinuti hrvatski glumac Goran Višnjić, koji sa suprugom Evom i troje djece već godinama živi tamo.

  • +24
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty... ovo je suludo... Vatra nikada nije bila ovoliko blizu gradu... Molite za sve pogođene ovim paklom...', poručio je uz snimku Goran Višnjić.

  • +8
Požar u Bel Airu, elitnom dijelu Los Angelesa Izvor: Reuters / Autor: GENE BLEVINS