odmor za pamćenje

Obiteljska avantura Gorana Višnjića

23.10.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Budući da je nedavno završio snimanje filma 'General', u kojem igra glavnu ulogu, generala Antu Gotovinu, naš najuspješniji glumac Goran Višnjić počastio se dalekim putovanjem u Južnu Ameriku. Evo kamo je sve odveo obitelj i što ga je ostavilo bez teksta

Naš najuspješniji glumac, koji je ostvario i status holivudske zvijezde, već je godinama na stalnoj adresi u Los Angelesu, a povremeno zbog odmora ili novih projekata posjeti i domovinu.

Tako je bilo i posljednjih ljetnih mjeseci, kada je s domaćom glumačkom postavom snimao jedan od najiščekivanijih filmova -  'General' u režiji Antuna Vrdoljaka, njegova punca.

Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon što su završila naporna višemjesečna snimanja Višnjić si je odlučio priuštiti odmor za pamćenje. S obitelji je otputovao na avanturu po Peruu te trenutno razgledavaju tamošnje turističke atrakcije.

Traveling a bit...beautiful Peru... * * * #peru #cusco #beautifulperu

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Na svom Instagramu pohvalio se s nekoliko privatnih fotografija kojima nam je pokazao kako teče plan putovanja.

Tako su svi obožavatelji mogli pratiti kako je njegov stariji sin Tin uživao u druženju s ljamama.

#hirambingham train ride Peru... stunning... 😬 #peru #hirambinghamtrain #machupicchu

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Neko su vrijeme razgledavali i grad Cusco, a onda se vlakom uputili prema svetom gradu Inka, Machu Picchuu. 'Izgubljeni grad Inka' nalazi se na 2.350 metara nadmorske visine, a Višnjić nije krio svoje oduševljenje viđenim.