BOSONOGA I NASMIJANA

Za sreću Bojane Gregorić Vejzović potrebno je tako malo

12.08.2023 u 09:34

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović i dalje uživa u svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji - na Pelješcu - gdje svake godine provodi svoj godišnji odmor s obitelji

Glumica Bojana Gregorić Vejzović savršeno se uklopila u fotografiju snimljenu pored stare kuće na Pelješcu. Riječ je o kući na kojoj stoji natpis koji su stanovnici Žuljana, malog mjesta koje se nalazi na jugozapadnoj obali poluotoka Pelješca, ostavili u spomen na krunidbu kralja Tomislava.

No, u oko ne upada ta ploča, već tirkiznoplave grilje i u istoj boji ulazna vrata uz detalje cvijeća u raznim teglama. A upravo pored tih tirkiznoplavih vrata stoji bosonoga i nasmijana glumica i pozira vjerojatno suprugu, glumcu Enesu Vejzoviću.

I njezina odjevna kombinacija ne može proći nezamijećeno, budući da Bojana ima savršenu bijelu haljinu za ljeto. Riječ je o modelu na bretele koji pada do gležnjeva, a koja daje potpunu slobodu kretanja i savršenu udobnost.

  • +2
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Oko vrata je tek imala upadljivu ogrlicu sastavljenu od nekoliko nizova crvenih koralja, koja se pokazala savršenim kontrastom uz bijelu haljinu, a odabrala je i iste boje ruž za usne.

Upravo bijela i koraljno-crvena dodatno su naglasile njezinu savršenu preplanulu put.