uvijek tako chic

Bojana Gregorić Vejzović sređena za nabavku, a ima i najtraženiju torbu sezone

21.07.2023 u 14:45

Bionic
Reading

Stil popularne glumice Bojane Gregorić Vejzović uvijek se opisuje samo pozitivnim superlativima, a ovaj put pokazala je i outfit u kojem je prošetala do dućana. Rijetko tko ovako sređen ide u nabavku, no Bojana se danas odlučila za čisti ljetni glamur

Bojana Gregorić Vejzović ovo nas je ljeto odlučila počastiti nizom jednostavnih, a tako efektnih stajlinga koje nosi sa sebi svojstvenom profinjenošću. Odmor na Pelješcu inspirirao je lijepu glumicu da se lijepo obuče i za odlazak u nabavku, a sve je podijelila na Instagramu.

U bijeloj haljini s naglašenim ovratnikom glumica je naglasila preplanulu put, a zanimljivu je haljinu upotpunila i modnim dodacima koji su joj dali dozu francuskog chica i mediteranske opuštenosti svojstvene ljetnom razdoblju.

Vitke noge dodatno je naglasila sandalama na punu petu, a u rukama je nosila jednu od najpopularnijih torbi trenutno. Ljeto je idealan period za torbice od rafije, a Bojana se odlučila za okruglu razigranu verziju s ručkama od kože.

Ipak, zvijezda ovog outfita je slamnati šešir širokog oboda sa širokom ukrasnom trakom!

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

'Za odlazak u nabavku se ovako sredim samo na Pelješcu', napisala je Gregorić Vejzović uz sliku i olakšala svima onima koji ne pridaju toliko pozornosti outfitima za odlazak u nabavku!