Takvo što se ne viđa svaki dan

Bojana Gregorić Vejzović otkrila kako se opušta i savršeno uređuje dom

27.07.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Obitelj naše glumačke dive prije dvije godine okrenula je novu stranicu i započela život u svom novom domu. Nakon dugog niza godina života u strogom centru Zagreba, Bojana i Enes Vejzović preselili su se svega četiri tramvajske stanice od stare adrese

U nekadašnjem stanu Bojana Gregorić Vejzović je sa suprugom i djecom provela 15 jako lijepih godina. Imali su, kako je sama opisala, prekrasan prostor. No iz prethodnog nisu otišli zbog potresa, nego zbog više prostora.

Naime, djeca Raul i Zoe su spavali u istoj sobi koja je postala pretijesna za njihove potrebe i životni ritam pa su poželjeli svatko svoju sobu što je zapravo bio 'glavni okidač da se odvaže na selidbu'. Nakon useljenja slijedilo je uređenje stana, a Vejzoviće su tu čekali tek fini radovi budući da je dobar dio toga bio prethodno uređen.

Bojana je tijekom uređenja na simpatičan način svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazivala sve što ih je snašlo na tom putu, a sada i dio svoje stambene oaze.

'Roditelj kojem su djeca na moru, a snimanje je otkazano radi kiše', opisala je glumica simpatičan video na kojem se može vidjeti kako provodi slobodno vrijeme.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX