ODMOR NA SARDINIJI

Za nju vrijeme kao da je stalo: Penelope Cruz s obitelji uživala u ljetnim radostima na plaži

08.07.2021 u 11:42

Bionic
Reading

Španjolska ljepotica Penelope Cruz uživala je sa suprugom Javierom Bardemom i njihovo dvoje djece u obiteljskom druženju na plaži talijanskog otoka Sardinija. Za 47-godišnju glumicu u plavom jednodijelnom kupaćem kostimu, vrijeme kao da je stalo

Plavi kupaći kostim s patent zatvaračem odlično je uokvirio Penelopinu besprijekornu figuru.

Skrojen s moćima privlačenja pogleda na dekolte, ipak je ostavio dojam da je glumica mogla odabrati i nešto veći broj košarica.

Bez obzira na sitne nedostatke opsega plavog kupaćeg kostima, Cruz je na vrućem sardinijskom pijesku izgledala senzacionalno.

Dobro raspoložena glumica uživala je upijajući zrake sunca i gledajući svog 52-godišnjeg supruga kako se zabavlja s 10-godišnjim Leom i 7-godišnjom Lunom, a ekskluzivne fotografije objavio je Daily Mail.

Cruz i Javier su se vjenčali 2010. godine, a glumica je nedavno u intervjuu za grčko izdanje časopisa Marie Claire progovorila o svom obiteljskom životu i pristupu majčinstvu.

Glumački bračni par, otkrila je Cruz, trudi se svoje karijere držati izvan obiteljskog života.

'Kao i svaki par, razgovaramo o svojim poslovima, a time i o svojim likovima, o načinu na koji pristupamo pojedinim scenama. Ponekad razmijenimo ideje, ali što se tiče naših poslova općenito, nismo opsjednuti poslom i pokušavamo ga ostaviti pred vratima kuće', pojasnila je Cruz.

  • +5
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Manuel Romano/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je otkrila i kako je s majčinstvom počela manje brinuti za tuđa mišljenja.

'Kad sam bila mlada, način na koji su me drugi gledali, bio on pozitivan ili negativan, imao je za mene ogromnu važnost. Ali postajući majkom osvijestila sam da mi je ovo najvažnija misija u životu i da je želim ostvariti najbolje što mogu', rekla je glumica.

Sa starenjem i sazrijevanjem, glumica je promijenila i stav prema radnom dijelu svog života, ostavljajući više vremena za 'punjenje baterija'.

'U dvadesetima sam bila totalni radoholičar, budila se čak i noću kako bih odgovarala na e-mailove. A onda sam se morala učiti strpljenju, odmoranju i tišini, stvarima koje sad jako cijenim', otkrila je glumica.