nježna poruka

Za Jacquesa Houdeka danas je bio poseban dan, evo zašto

25.10.2017 u 21:28

Bionic
Reading

Pjevač nerijetko na društvenim mrežama iskazuje svoje osjećaje prema obitelji. Danas je svojoj princezi, kćeri Sofiji uputio najnježnije riječi povodom njezinog rođendana. Jacques Houdek se prisjetio trenutka kad je prvi put ugledao svoju mezimicu

'Najljepšoj i najdražoj djevojčici s najvećim srcem na svijetu želim najsretniji 12. rođendan! Kao da je jučer bilo, kad sam prvi puta ugledao najslađe lice moje male djevojčice. Neka te uvijek prati sreća i neka te blagoslovi dragi Bog! Tata te voli nezamislivo!', napisao je Jacques Houdek pored fotografije na kojoj je sa svojim preslatkom kćeri. Djevojčici Sofiji Jacquesovi pratitelji su u brojnim porukama uputili najljepše čestitke.

Osim Sofije, Jacques i njegova supruga Brigita imaju i 5-godišnjeg sina Davida.

'Divni su! Ponekad mi nedostaje malo mira, ali odmah se pljusnem jer ne daj Bože da nemam to što imam. Mogu biti najispunjeniji nekim koncertom, sretan jer sam nekom pobudio emocije i sebe izliječio na pozornici, ali nema ljepšeg nego kad nam ujutro dođu djeca u sobu te nas ljube i grle. Sretni smo, jako!', izjavio je pjevač ranije za Story.

  • +2
Jacques Houdek Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL