uvrede padaju sa svih strana

Jacques Houdek napao predsjednicu pa dobio protuudarac da je bahat

22.05.2017 u 18:28

Bionic
Reading

Jaques Houdek obrušio se na državni vrh, a posebno na predsjednicu, objavivši status na svom profilu na Facebooku u kojem ju optužuje kako ima vremena za naslikavanje po modnim revijama, ali ne i za podršku i čestitke njemu i cijelom timu na uspjehu koji su postigli na Eurosongu. No splitski menadžer Ivan Bubalo oglasio se na ovu temu poručivši pjevaču da je 'puka', a njegovo ponašanje bahatim

Nakon što se Jacques Houdek na svom Facebooku žestoko obrušio na hrvatski državni vrh koji je optužio da njega i njegov pjevački stožer nije podržao na Eurosongu, pjevač je dobio protuudarac od splitskog menadžera Ivana Bubala.

Bubalo je već ranije kritizirao pjevačice Ninu Badrić i Severinu, koje na Eurosongu nisu postigle zavidan rezultat, a čini se kako unatoč brojnim pohvalama, koje pristižu sa svih strana, Bubalo ima jednako mišljenje i o Jacquesu.

'Najiskrenije, najponiznije i bez imalo gorčine sada svima vama mogu reći - izostala je podrška državnoga vrha. Baš ništa nisu učinili da nam pomognu kako bismo u Kijevu bili najbolji', započeo je Jacques status na Facebooku u odjeljku kojim se obraća predsjednici, premijeru i Milanu Bandiću.

'MJESECIMA smo pisali našoj cijenjenoj predsjednici, mjesecima nismo dobivali odgovora, da bismo konačno dobili odgovor njena Ureda, tri tjedna uoči odlaska u Kijev - kako nažalost nema vremena primiti nas i kako nam želi svu sreću. Ovdje predsjednica nije odbila primiti mene, Jacquesa, već je odbila pomoći hrvatskome predstavniku uoči natjecanja koje prati 200 milijuna gledatelja diljem svijeta. Upravo je Eurosong državama poput Hrvatske jedini pravi prozor u svijet!', piše Jacques.

No pjevač nije stao na tome, već je predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović optužio da za hrvatskog predstavnika na Eurosongu nema vremena, dok ga ima za naslikavanje po modnim revijama.

'Vidim, ovih dana predsjednica obilazi modne revije, haljine su sve ljepše, šminka i frizura sve bolje - 'čestitam' na tome! Puno vremena naša predsjednica ulaže u sebe. Vidim da je i aktivna na društvenim mrežama, no, ipak, nije našla vremena ni potrebe podržati, čestitati, pohvaliti uspjeh Hrvatske na Eurosongu, baš kao što nije imala vremena ni pomoći da taj uspjeh Hrvatske bude još i daleko veći', žustro je nastavio razočarani pjevač, dodajući kako nikakav odgovor nisu dobili ni od premijera Andreja Plenkovića, niti gradonačelnika Milana Bandića.

No menadžer Ivan Bubalo imao je što reći na Jacquesov status u kojem optužuje predsjednicu da mu nije pružila moralnu podršku, a u svojoj objavi na Facebooku hrvatskog predstavnika nije nimalo poštedio, nazvavši ga bahatim.

'Houdek proziva predsjednicu što ga nije primila i zahvalila na plasmanu na Evroviziji. Neka se zapita kako je PROTUZAKONITO zastupao Hrvatsku. Tko ga je izabrao i kako? Zaboravljamo prva, treća, četvrta mjesta naših predstavnika, a on s 13. mjestom traži da ga predsjednica zove. Mi bi u Splitu rekli – PUKA ČOVIK', glasi Bubalov status u kojem spušta Jacquesa na zemlju.

Iako podrške hrvatskih građana nije nedostajalo, čini se kako je za pažnju državnog vrha potreban ipak malo bolji plasman koji Hrvatska nikako da doživi. Što drugo reći nego – više sreće drugi put, Jacques.