UNOSAN POSAO

Za glas u svega tri Disneyjeva filma, Beyonce bi na račun mogla spremiti 100 milijuna dolara

10.06.2020 u 19:03

Bionic
Reading

Prije godinu dana uspješno je privela kraju svoj veliki projekt za Disney, kada je dala glas u mega popularnom animiranom filmu 'Kralj lavova'. Sada se glazbenoj divi osmjehnula nova šansa za veliku zaradu

Za Beyonce je 2019. bila izuzetno plodna godina, a iako je nismo viđali na pozornici koliko smo navikli, glazbenica je odrađivala druge unosne projekte. Jedan od takvih je posao s Disneyjem. Za animirani film 'Kralj lavova' dala je glas i time oduševila ne samo publiku nego i vodeće ljude Disneyja.

Kako bi se tvorcima najpopularnijih animiranih filmova na svijetu pridružila na još tri nova projekta, Disney je za Beyonce navodno na stol stavio ponudu koja se teško odbija.

Posuđivanje glasa u još dva animirana filma, od kojih bi jedan dio 'Crna pantera 2', za Beyonce su predvidjeli čak 100 milijuna dolara.

'Beyonce je postala velika ikona u Disney svijetu i dogodio se obostrani klik na prvu. Jednostavno je stvorena za takvu vrstu posla i dobro stoji uz sliku cijelog brenda. Zbog toga su izdvojili 100 milijuna dolara za naredna tri projekta, od koji je jedan 'Crna pantera 2' čija bi sinkronizacija uskoro trebala započeti', tvrdi za The Sun dobro upućeni izvor te dodaje: 'Beyonce još uvijek nije konačno potvrdila poslovnu suradnju'.

Po prvi puta popularna glazbenica za Disney je radila još davne 2007. kada je dala glas u filmu 'Alisa u zemlji čudesa'.

Animirani film 'Kralj lavova' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube