ADIDAX X IVY PARK

Slavne ljepotice među prvima isprobale komade iz iščekivane kolekcije Beyonce i Adidasa

17.01.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Nakon što je početkom prosinca svojoj vojsci fanova dala mali uvid u nadolazeću kolekciju nastalu u suradnji sa sportskim divom Adidasom, planetarno popularna Beyonce spremna je za lansiranje iščekivane linije odjeće i obuće koju slavne ljepotice već naveliko nose

Njemački sportski div Adidas u travnju prošle godine imenovao je slavnu Beyonce svojim novim kreativnim partnerom, a navedenom suradnjom pjevačica je ponovno pokrenula svoj sportski brend Ivy Park, koji je 2016. godine stvorila s britanskim high street brendom Topshop.

Kao glavna zvijezda siječanjskog izdanja magazina Elle, Beyonce je u snimljenom modnom editorijalu nosila nekolicinu komada iz nadolazeće kolekcije svog vlastitog brenda Ivy Park i sportskog diva Adidas, a uoči službenog lansiranja kolekcije u prodaju, koji se očekuje 18. siječnja,  pop ikona svojoj vojsci fanova na Instagramu predstavila ju je u potpunosti.

  • +4
Adidas x Ivy Park kolekcija Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Uoči lansiranja iščekivane linije odjeće i obuće, Beyonce je odlučila počastiti brojne slavne dame darivanjem cjelokupne kolekcije, a osim na Instagramu dame poput Hailey Bieber, Yare Shahidi i Kelly Rowland njome su se pohvalile na gradskim ulicama.

  • +2
Slavne ljepotice u komadima iz kolekcije Adidas x Ivy Park Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je svojedobno otkrila, kolekcija sadržava rodno neutralne siluete odjeće nakon što je primijetila da njezini brojni muški obožavatelji vole nositi odjeću s njezinim potpisom.

'Adidas kolekcija sadrži moj osobni stil koji se proširuje na način da uključuje ponešto za svakoga. Volim eksperimentirati s modom, miješajući skupocjene sa cjenovno pristupačnim komadima, sportsku odjeću s visokom modom, pa čak muževne i ženstvene komade', izjavila je Beyonce u intervjuu za siječanjsko izdanje magazina Elle.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

adidas x IVY PARK unboxing

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

IVY PARK January 18

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)