UGOVOR JE POTPISAN

Za 26 milijuna kuna pristala je ispričati sve: Lisa Marie Presley otkrit će pravu istinu o Michaelu Jacksonu

01.08.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Ona je kći neprežaljenog kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja, a uz to dvije je godine provela u braku s još jednim kraljem - kraljem popa Michaelom Jacksonom. Upravo zbog toga Lisa Marie Presley dobila je nevjerojatnu ponudu, da u svojoj knjizi otkrije sve tajne slavnog oca i supruga, za što će dobiti milijunske iznose

51-godišnja Lisa Marie Presley, koja se predstavlja kao pjevačica, potpisala je ugovor s Gallery Books, kojim se obvezala da će za 26 milijuna kuna u svojoj novoj knjizi ispričati sve tajne iz svog života, ali i osoba koje su joj bile bliske.

Kći kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja, ali i bivša supruga kralja popa Michaela Jacksona, u knjizi će progovoriti i o najvažnijim muškarcima u svom životu, kao i nekim detaljima za koje javnost do sada nije znala.

Lisa Marie Presley i Michael Jackson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako su najavili izdavači, knjiga će donijeti i neka šokantna otkrića upravo o Michaelu Jacksonu, s kojim je provela u braku od 1994. do 1996. godine.

Svi se nadaju kako ovoga puta neće braniti svog pokojnog bivšeg supruga, čije se ime posljednjih mjeseci pojavljuje u mnogobrojnim optužbama za seksualna zlostavljanja, već da će i ona priznati ono o čemu je do sada šutila.

'Vjerovala sam da nije učinio ništa loše i da su ga lažno optuživala. Upravo zato sam se i zaljubila u njega. Željela sam ga spasiti i imala sam osjećaj da sam sposobna to učiniti', rekla je svojedobno Lisa Marie Presley.

'Došli smo do te točke u našem braku u kojoj smo morali donijeti odluku - hoće li odabrati drogu ili mene. On je odlučio odbaciti mene.'

Unatoč razvodu, s Michaelom Jacksonom ostala je prijatelj do njegove smrti 2009. godine.