na festival u poreč

Will Smith stiže u Hrvatsku!

24.04.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezda današnjice, Will Smith, dolazi u Poreč. Planetarno popularni 'princ iz Bel Aira' i DJ Jazzy Jeff, poznat kao njegov bratić iz svima omiljene serije, vraćaju se počecima svoje karijere, a nastupom na jednoj od najljepših ljetnih pozornica obilježit će 30 godina glazbene pustolovine

Will Smith i DJ Jazzy Jeff, zajedno i odvojeno, ikone su hip hop glazbe od samih početaka. Njihovi zarazni hitovi 'Summertime', 'Girls Ain’t Nothing But Trouble' i 'Parents Just Don’t Understand', za koji su nagrađeni i prvom nagradom Grammy za najbolju rap izvedbu, postali su klasici koji i danas osvajaju plesne podije. Njihovoj popularnosti zasigurno je pomogla i poznata serija 'Princ iz Bel Aira', u kojoj su Will i Jazzy glumili sami sebe te privukli milijune gledatelja diljem svijeta. Prije samo sat vremena na svojoj stranici na Facebooku Will Smith je i službeno najavio svoj dolazak u Hrvatsku.

Djelujući pod svojim imenom, Will Smith je devedesetih i dvijetisućitih uspješno gradio holivudsku glumačku karijeru, postajući jedna od najomiljenijih i karizmatičnijih filmskih zvijezda svih vremena. Poznat je po brojnim glavnim ulogama, a obožavatelji ga najviše pamte po onima u filmovima 'Dan nezavisnosti', 'Ja, robot', 'Hancock', 'Hitch' te megauspješnom serijalu 'Ljudi u crnom'. Za svoje uloge nagrađen je brojnim priznanjima, među kojima je i nekoliko Blockbuster Entertainment Award, Teen Choice Awards, BET Award, People's Choice Award i druge. Usprkos glumi, Will se nikad nije odrekao glazbe pa je tako u isto vrijeme objavio solo hitove kao što su 'Gettin 'Jiggy wit It', 'Men In Black', 'Miami' i 'Boom Shake the Room'. Zahvaljujući nevjerojatno uspješnoj karijeri, ovaj talentirani glumac i glazbenik zasigurno je jedna od najvećih zvijezda koja je odabrala Hrvatsku kao idealno mjesto za vraćanje onome odakle je sve počelo – nastupu njega i DJ-a Jazzyja Jeffa. 

Iako je poznat po ulozi Willovog bratića iz popularne serije 'Princ iz Bel Aira', DJ Jazzy Jeff jedan je od pionira hip hop glazbe koji je za svoj rad nagrađen s tri nagrade Grammy, tri American Music Awards, dvije nagrade NAACP, dvije Soul Train Music Awards te MTV Music Awardom. Vještinu takozvanog turningtablesa brusio je desetljećima, zahvaljujući čemu je danas jedan od najuspješnijih izvođača tog tipa u svijetu. Usprkos nevjerojatnom umijeću i uspjehu koji je postigao, DJ Jazzy Jeff i danas tvrdi da se bavi svojim poslom iz istinske ljubavi prema glazbi.

Na Festival MTV SummerBlast 25. i 26. kolovoza u Poreč stižu i Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry, Far East Movement i R3wire & Varski, a uz danas objavljeno novo glazbeno pojačanje, ovogodišnji kraj ljetne sezone bit će nezaboravan.