olga kortokova

Vrući poljupci u Rimu: Tko je glumica koja je osvojila srce Seana Penna?

11.06.2023 u 16:16

  • +6

Sean Penn

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Sean Penn ne krije više svoju zaljubljenost, a svoju novu partnericu odveo je u Rim gdje su pokazali da ljubav cvjeta. Hodajući ulicama Rima nisu odoljeli zaljubljenim gestama poput držanja za ruke, a pali su i strastveni poljupci

62-godišnji glumac ponovno je zaljubljen, a svoju ljubavnu sreću ne skriva. Sean Penn ovog je tjedna uživao u glavnom gradu Italije uz lijepu glumicu ukrajinskog podrijetla, a zagrljaji i poljupci otkrili su da je glumac posve izgubio glavu za tamnokosom ljepoticom.

Riječ je o Olgi Korotkovoj, ukrajinskoj glumici koja doduše nema puno uloga prema kojima bi ju šira javnost mogla prepoznati.

Penn i Korotkova prethodno su viđeni zajedno krajem svibnja dok su izlazili iz restorana u Malibuu u Kaliforniji, a sada su uživali u Italiji. Rimom su šetali još u četvrtak, a poznati glumac nije mogao skinuti ruke s nove partnerice koja je bila odjevena u trendi potkošulju i casual traperice.

Glumac je nosio crnu majicu kratkih rukava, a natpis 'Life rolls on' dao je naslutiti da je krenuo dalje i zaboravio nedavno propalu ljubav. Godinu dana glumac je bio u braku s Leilom George, a za kraj braka priznao je da je njegova krivica.

'Postoji žena u koju sam jako zaljubljen, Leila George, koju sad viđam samo od dana do dana, jer sam uništio brak. Bili smo vjenčani samo godinu dana, ali sam pet godina bio jako nemaran tip', priznao je glumac u intervjuu za Hollywood Authentic otkrivši da još uvijek pati za bivšom suprugom.