nova ljubav

Stvar se zahuktava: Shakira i Lewis Hamilton snimljeni na još jednom spoju

10.06.2023 u 14:57

Bionic
Reading

Shakira i Lewis Hamilton nastavili su raspirivati ​​glasine o romansi dok su uživali u krstarenju duž obale Miamija, a ovaj spoj pokrenuo je sve glasnija šuškanja o njihovom odnosu

Donedavno je bila u stabilnoj ljubavnoj vezi, no saznanjem o prevari sve se promijenilo. Shakiri se svidio single život pa sada uživa u spojevima i pažnji koja joj ne nedostaje. Nakon što su snimljeni u Barceloni kako slave Hamiltonovo 2. mjesto na španjolskom Grand Prixu, ponovno su se družili u Miamiju.

Džentlmen Hamilton stigao je po Shakiru na gliseru vrijednom 230.000 dolara ispred njezine vile na obali, a dok se ukrcavala on joj je pružio ruku u pomoć.

Ipak, navodni ljubavnici nisu bili sami jer društvo im je pravio 33-godišnji američki mačevalac Miles Chamley-Watson, jedan od Hamiltonovih najbližih prijatelja.

Iskre između Hamiltona i Shakira mogla bi potvrditi i njegova nedavna izjava kada se šalio kako je u potrazi za 'latino djevojkom'.

Shakira je na utrke Formule 1 stigla i u društvu Toma Cruisea koji je pjevačici slao i ruže i pokušao dobiti njezinu naklonost, no ona nije pokazala interes za ljubavnom vezom.

  • +3
Shakira i Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: BARNI Cristiano/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia