IMA NEKA TAJNA VEZA

Cruise je prestar za nju, no zato Hamilton... Shakira u novom izlasku sa zvijezdom Formule 1

09.06.2023 u 12:13

Bionic
Reading

Kolumbijska pjevačica Shakira i zvijezda Formule 1 Lewis Hamilton svojim novim druženjem nastavljaju 'potpirivati' glasine o njihovoj navodnoj vezi, što, čini se, niti jednom ne bi palo teško

Tijekom vikenda Shakira i Lewis Hamilton ponovno su viđeni zajedno i to u Španjolskoj, točnije u Barceloni, gdje su snimljeni na zajedničkoj večeri s prijateljima. Uz njih tu je bio i glazbenik Mustafa the Poet, kao i prijatelj Kendall Jenner, Fai Khadra. Svi oni slavili su Hamiltonovo 2. mjesto na španjolskom Grand Prixu, osvojeno ranije tog dana.

Prva šuškanja da između kolumbijske pjevačice i vozača Formule 1 postoji nešto više od prijateljstva pojavila su se nakon što su prošlog mjeseca snimljeni kako plove na brodu u blizini Miamija.

Tijekom večere s prijateljima 'pala' je i grupna fotografija, na kojoj je sedmerostruki svjetski pobjednik obgrlio Shakiru oko struka, a ona je osmijehom to i odobrila.

46-godišnja pjevačica i osam godina mlađi vozač Formule 1 dobro su se zabavili s društvom, a kako je večer završila, znaju samo oni. Inače, ranije tijekom ovog vikenda Hamilton se šalio kako je u potrazi za 'latino djevojkom'. Na pozornici je rekao svom kolegi iz Mercedosovog tima, Georgeu Russellu: 'Moram si pronaći Latinu.'

Na to mu je Russell, koji je zaručen za Španjolku Carmen Montero Mundt, poručio: 'Predugo si sam.'

  • +4
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Već dan kasnije Shakira je snimljena na tribinama odakle je pratila utrku Formule 1 na kojoj su Hamilton i Russell osvojili drugo, odnosno treće mjesto, dok je pobjedu odnio aktualni svjetski prvak Max Verstappen.

Shakira se pojavila i u Miamiju na Grand Prixu, gdje su je snimili s Tomom Cruiseom, no ona za vezu s holivudskom zvijezdom nije pokazala nikakav interes.