DAMIANO DAVID

Priznao da je ponovno sam: Pjevač Maneskina snimljen kako se ljubi s nepoznatom djevojkom

09.06.2023 u 14:03

Bionic
Reading

Svoju dugogodišnju vezu s Giorgijom Soleri, pjevač Maneskina Damiano David navodno je prekinuo prije samo nekoliko dana, a već je snimljen u noćnom klubu kako se ljubi s nekom djevojkom

Video objavljen na TikToku postao je u kratkom roku viralni hit što ne treba čuditi budući da je na snimci Maneskinov pjevač Damiano David koji se ljubi s nepoznatom djevojkom.

Ubrzo nakon toga 24-godišnji pjevač ispričao se javno na svom Instagram Storyju zbog svog ponašanja, a potom je potvrdio da je prekinuo sa svojom dugogodišnjom djevojkom Giorgijom Soleri.

'Jako mi je žao zbog ovog videa, jer to nije način na koji sam se htio suočiti sa cijelom situacijom i ovo je moja greška', stoji u izjavi, nakon čega je napisao kako su on i manekenka Giorgia prekinuli prije nekoliko dana, no razlog nije treća osoba.

'Nadam se da ovo neće naštetiti Giorgiji i njezinom javnom imidžu, kao i da ćete poštivati ovu situaciju.'

  • +2
Damiano David Izvor: EPA / Autor: SARAH YENESEL

Talijanski roker, koji je sa svojim Maneskinom 2021. predstavljao Italiju na Eurosongu i odnio pobjedu, snimljen je kako se ljubi s nepoznatom djevojkom u noćnom klubu, a snimka je završila na TikToku.

27-godišnja Giorgija posljednju je fotografiju s Damianom objavila u svibnju na svom Instagram profilu.