ODLIČAN ODABIR

Vrhunske skandinavske serije koje će vam se odmah svrstati na popis najdražih

06.11.2022 u 10:34

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi tri skandi serije koje će vas oduševiti radnjom, glumom i samom estetikom

Skandinavske serije su odličan odabir kada želimo odmor od tipičnih engleskih i američkih serija. Zato donosimo popis s tri skandi serije koje morate pogledati ove jeseni.

Serije s popisa mogu se naći na Pickbox NOW streaming servisu koji ima bogatu ponudu raznovrsnih skandinavskih serija za svakoga.

Izlaz (Exit)

Nagrađivana norveška serija Izlaz iz 2019. godine inspirirana je stvarnim pojedincima i događajima. Riječ je o četiri imućna prijatelja iz Osla koji ne pronalaze sreću u poslu i obitelj pa pribjegavaju lažima, seksu, nasilju, drogama itd. Njihove žene i djeca ne znaju ništa o njihovim tajnim drugim životima, i ostaje samo jedno pitanje – hoće li na vrijeme izaći iz vrtloga neodrživih naslada ili snositi posljedice za ponašanje?

Dicte (Dicte)

Dicte je danska kriminalistička serija s elementima trilera. Protagonistica je neustrašiva novinarka Dicte Svendsen koja ne odustaje od reportaža dok ne dobije zadovoljavajuće odgovore. Zbog tvrdoglave i hrabre naravi često je u sukobi s lokalnim policajcem Johnom Wagnerom. Usprkos nesuglasicama, zajedničkim trudom uspijevaju riješiti i najizazovnije slučajeve. Osim napornog posla, Dicte ima i dosta privatnih problema s kojima se mora suočiti, a to ne olakšava raspetljavanje tajanstvenih slučajeva.

Crne udovice (Black Widows)

Crne udovica je idealan odabir za sve ljubitelje crnih komedija! Radnja se odnosi na tri najbolje prijateljice, Rebecku, Johannu i Kiru, koje su nezadovoljne svojim brakovima i nasilnim muževima koji su ujedno i poslovni partneri. Odluče skovati jezivi plan i zauvijek se otarasiti svojih supruga. Tri bračna para odlaze na odmor u vikendicu u Norveškoj i tamo se dogodi velika tragedija. Ipak, stvari se neće odigrati kako su zamislile. Kasnije će uslijediti istraga, a na površinu će izaći brojne mračne tajne.