MILJENICI PUBLIKE

Donosimo izvrsne serije s ocjenom iznad 8 na IMDb-ju

23.10.2022 u 12:18

Bionic
Reading

Brojna publika zaljubila se u ove serije – pogledajte ih već danas na Pickbox NOW!

Mnogi od nas vole proučiti radnju serije, komentare gledatelja i njegovu ocjenu na izuzetno popularnoj stranici za bilo kakav filmski ili televizijski sadržaj - IMDb. Odlučili smo vam skratiti posao i predstaviti nekoliko serija koje imaju ocjenu čak 8/10 na IMDb-ju, a komentari kritičara i gledatelja vrve pohvalama. Navedene serije dostupne su na Pickbox NOW streaming servisu – zato započnite sa zagarantiranim uživanjem!

Momci s Madisona (Mad Men)

Je li uopće potrebno dodatno predstavljati jednu od najboljih serija svih vremena? Serija Momci s Madisona odvija se tijekom 1960-ih u New Yorku u Madison Avenue. Epizode prate privatne i profesionalne živote osoba koje rade u firmi za oglašavanje Sterling Cooper. U središtu radnje je misteriozni i kreativni Don Draper koji će napraviti sve kako bi ostao najbolji. Ova poznata serija dogurala je do sedam sezona, a osvojila je 143 raznih nagrada (uključujući 16 nagrada Primetime Emmy).

Scott i Bailey (Scott and Bailey)

Detektivka Rachel Bailey navršila je 30 godina, voli se svađati i ne želi brak. Njezina partnerica na poslu i najbolja prijateljica je Baileyina potpuna suprotnost – detektivka Janet Scott ne voli prepirke, udana je i ima djecu. Partnerice su u Odjelu za ubojstva, a trenutno se bave istragom ubojstva djevojke turskog podrijetla. U slobodno vrijeme Scott se bavi starim slučajem, a Bailey se želi osvetiti bivšem ljubavniku. Njihova međusobna dinamika osvojit će svakog gledatelja.

Izlaz (Exit)

Četiri bogata prijatelja iz Osla ne pronalaze sreću u svakodnevnici pa pribjegavaju lažima, seksu, nasilju, drogama itd. Njihove obitelji ne znaju ništa o raskalašenoj strani njihovih života. Nagrađivana skandinavska poslastica uvući će vas u svijet hedonizma, a njezini su protagonisti jednostavno nezaboravne ličnosti. Također, serija Izlaz inspirirana je istinitim događajima.

Ponos i predrasude (Pride and Prejudice)

Naposljetku – evo jednog izbora za ljubitelje ljubavnih i povijesnih serija! Miniserija Ponos i predrasude nastala je prema istoimenom predlošku svjetski poznate autorice Jane Austen. Gospođa Bennet želi udati svojih pet kćeri. Jednu od njih, Jane, odluči udati za novopridošlog susjeda Charlesa Bingleya koji je privukao pozornost svih dama uoči dolaska. Dok se Bingleyu sviđa Jane, njegovom prijatelju Darcyju pozornost je privukla Janeina sestra Elizabeth. Nezaboravna ljubavna priča tada tek počinje.