LUPILA JE NOSTALGIJA

Vremeplov Vlatke Pokos: 'Nedostaju mi moji divni prijatelji i ovakvi trenuci'

22.09.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Nekada vrlo popularna pjevačica i televizijska voditeljica već nekoliko godina živi u Kanadi, gdje radi kao marketinška stručnjakinja. Hrvatsku posjećuje s vremena na vrijeme, a sada se fotografijama nastalim 2006. godine sa sjetom prisjetila nekih trenutaka kad je živjela u rodnoj zemlji

Na svom Instagram profilu Vlatka Pokos je objavila fotografije iz arhive od prije 14 godina snimljene na zagrebačkom Hipodromu. Te godine je prvi put sjela na konja, nakon čega je 2011. krenula s intenzivnijim jahanjem zahvaljujući prijatelju Hrvoju Dumančiću. Tada je izjavila da ima neopisivi osjećaj sreće kad je na konju i da uz tu životinju može zaboraviti na svakodnevne brige i tužne emocije.

Zanimljivo je što se danas 50-godišnja Vlatka, koja je bila poznata po eleganciji i ljubavi prema dugim haljinama, tada pokazala u ležernijoj modnoj kombinaciji jer je za jahanje morala odjenuti traperice, čizme i kožnu jaknu, u čemu se vrlo rijetko pojavljivala u javnosti. Pored fotografija je napomenula da bi i danas rado uskočila u te krpice te da je 'odlika dobrog stila i kulture odijevanja biti odjeven u skladu s prigodom'. Napisala je i da njezin izraz lica sve govori - čista ljubav i blaženstvo. 'Nedostaju mi moji divni prijatelji i ovakvi trenuci', priznala je Vlatka.

Nekadašnja voditeljica i pjevačica je 2019. ostvarila dugogodišnji san, diplomirala je na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije, a svojim uspjehom se naravno, pohvalila i na društvenim mrežama.

'Danas sam diplomirala s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrome u mom životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erina (Japan) Sebastian (Peru) Amanpreet (India)...Love you all', napisala je tada.