ZANIMLJIVA STATISTIKA

Voli mlade plavuše: Leonardo DiCaprio nikad u životu nije imao djevojku stariju od 25 godina

13.03.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Glumac Leonardo DiCaprio slovi za jednog od najpoželjnijih neženja u Hollywoodu, a tijekom svoje karijere duge više od tri desetljeća, fatalni zavodnik hodao je s nekim od najljepših žena svijeta. Danas ljubi mladu 21-godišnju manekenku, a burnu prošlost obilježile su uglavnom njezine vršnjakinje. Prema statistikama, DiCaprio nije nikada bio s curom starijom od 25 godina

Leonardo DiCaprio već je godinama poznat kao jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, a prema popisu ljepotica koje je ljubio u prošlosti, nije teško zaključiti koji je njegov tip žena. Slavni je glumac slab na manekenke i supermodele, pa smo ga tako u prošlosti mogli vidjeti u zagrljaju slavne Gisele Bundchen, Bar Refaeli i Blake Lively, a romansu s danskom ljepoticom Ninom Agdal završio je prije dvije godine nakon čega ga je zavela 21-godišnja Argentinka Camila Morrone.

Buran ljubavni život slavnog glumca zaintrigirao je sada jednog korisnika društvene mreže Reddit koji si je dao truda da napravi graf i statistički obradi dob djevojka s kojima do sada hodao DiCaprio. Iz podataka je jasno vidljivo da slavni glumca pati na mlađe uzraste djevojaka, a iako to tijekom njegove mladosti nije bilo čudno te je tada hodao s vršnjakinjama, danas je dobna razlika između njega i njegovih odabranica pomalo šokantna.

  • +5
Leonardo Dicaprio na jahti s novom djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njegova aktualna djevojka, za koju se šuška da bi napokon mogla biti ona prava, od Leonarda je mlađa čak 22 godine, pa mnogi komentiraju da bi joj slavni oskarovac mogao biti otac, a ne partner.

Prva romansa po kojoj je Leo ostao upamćen je njegova petogodišnja veza s Gisele Bundchen. Slavna Brazilka žena je koja je najdulje uspjela zadržati neumornog zavodnika Leonarda DiCaprija. Razloge prekida dugo su čuvali za sebe, a onda je umirovljena manekenka nedavno i to otkrila. Kada su tek krenuli u vezu, Gisele je imala 18. godina.

Nakon toga ljubio je slavnu manekenku Bar Rafaeli s kojom je započeo vezu dok je njoj bilo 20, a malo prije no što je navršila 25. glumac ju je ostavio. S kolegicom Blake Lively hodao je tek pet mjeseci, a slavnoj plavuša tada je imala 23 godine.

Viktorijina anđelica Erin Heatherton zavela je DiCaprija kada su joj bile 22., a prekinuli su samo godinu dana.

Dobnoj granici od 25., Leo se približio kada je bio u vezi s Kelly Rohrbach, a on je taman navršio 40. No prekinuli su nakon nekoliko mjeseci.

Dvogodišnja veza s danskom manekenkom Ninom Agdal za mnoge je bila jedna od ozbiljnijih no tada 42-godišnji glumac nije se uspio smiriti i skrasiti. Ninu je ostavio kada je imala 25.

Preostaje vidjeti hoće li isti scenarij doživjeti i sadašnja Camila kada za četiri godine uđe u 25.

Leonardo DiCaprio

Sve ljubavi najvećeg holivudskog zavodnika: Ne zna se koja je ljepša

Pogledaj galeriju