MRAČNO RAZDOBLJE

Gisele Bündchen nakon 14 godina otkrila pravi razlog prekida s Leonardom DiCaprijem

02.02.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Slavna Brazilka žena je koja je najdulje uspjela zadržati neumornog zavodnika Leonarda DiCaprija. U vezi su proveli pet godina, a onda naglo prekinuli. Iako nikada nisu razgovarali o razlozima razlaza, Gisele Bündchen sada je otvoreno i bez zadrške otkrila i to

Leonardo DiCaprio atraktivnu je Bundchen zamijetio tijekom jedne revije te joj poslao cvijeće. Prvi pokušaj udvaranja nije uspio, jer je ona u to vrijeme bila u vezi s modelom Scottom Barnhillom. Gisele je u međuvremenu prekinula vezu, a onda ju je s glumcem spojio zajednički prijatelj.

U to vrijeme, Leonardo se viđao s bogatašicom Paris Hilton, no prekinuo je taj odnos kako bi se ‘oslobodio’ za Gisele. Kada su 2000. potvrdili svoju vezu pred javnosti, mnogi su se nadali da će njihova ljubav završiti brakom te smatrali da su Leo i Gisele stvoreni jedno za drugoga.

Onda su nakon pet godina romanse prekinuli jer se Leonardo navodno nije želio skrasiti, a ona je htjela zasnovati obitelj. O razlozima i svojoj intimi bivši partneri nisu govorili u medijima, a slavna Viktorijina anđelica sada je, 14 godina nakon tog traumatičnog ljubavnog iskustva, ipak odlučila ispričati svoju stranu priče.

'Odlučila sam da se ne želim više uništavati cigaretama, alkoholom i preopterećivati poslom. Postala sam svjesna stvari koje ne želim više gledati ni konzumirati', kazala je Gisele u svom velikom intervjuu za Porter Magazine.

'Jesam li u toj želi za promjenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju, se nažalost pokazalo da jesam', objasnila je ljepotica misleći pritom na to da se njezin tadašnji partner ipak nije hio uozbiljiti, ostaviti poroke i odmaknuti od takvoga svijeta.

U međuvremenu, Gisele je svoju ljubavnu sreću pronašla sa sportašem Tomom Bradyjem. Pred oltar su stali 2009. godine, a kasnije postali roditelji dvoje djece- sina Benjamina i kćerkice Vivian. Atraktivna manekenka potpuno se posvetila majčinstvu, obitelji i suprugu, a prije četiri godine čak je odlučila da više neće nositi revije.

Bez obzira na to, sve do nedavno bila je najbolje plaćena manekenka svijeta. Dugih 14 godina držala je tu laskavu titulu i zaradila enormne iznose sponzorstvima, modelingom i odrađenim revijama. U dugogodišnjoj karijeri odnosila je razne revije za cijenjena dizajnerska imena, a mnogi najviše pamte njezine seksi nastupe za donje rublje Victoria's Secret.

Gisele se sada prisjetila i svojih prvih revija u oskudnim izdanjima, u kojima se kako priznaje, nije osjećala baš najbolje. 'Takva izdanja izazivala su paniku i nervozu u meni. Uvijek sam pitala smijem li pokriti golu stražnjicu. Zato ako bolje promotrite, uvijek sam nosila ili bokserice ili nekakve lepršave suknjice koje su prikrivale taj dio tijela. Jednostavno mi nije bilo ugodno biti skroz gola. Uvijek su bili obzirni i dragi prema meni u tim trenucima', objasnila je 38- godišnjakinja.

Ipak, u njezinoj je karijeri, priznaje, bilo i loših iskustava s kojima se ponekad nije znala ispravno nositi.

'Borila sam se napadima panike, koje sam često potiskivala u sebi. Što sam ih ja više potiskivala to je bilo gore. Mislila sam da nemam pravo glasa i uopće izreći što me muči jer ostali imaju veće probleme. Isto tako nikada nisam razumjela zašto su manekenke jedna prema drugoj tako neiskrene i zlobne. Dolazim iz velike obitelji gdje su sve žene bile drage i pune komplimenata jedne prema drugima, a kada sam došla u svijet modelinga šokirala sam se promjenom', ispričala je Gisele.

Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada danas pogleda na svoju prošlost i uspjeh koji je postigla, Gisele tvrdi da je tajna u discipliniranosti i odricanju, koje je neizbježno u bilo kojoj profesiji.

Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia