ZAJEDNIČKI NAPORI

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio pozvali Amerikance da glasaju u skorim izborima

04.11.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Holivudske zvijezde Leonardo DiCaprio i Brad Pitt poslali su javnu poruku svojim sugrađanima da glasaju na skorim izborima za guvernere i senatore jer budućnost SAD-a ovisi o tome

Mnogi demokrati ne kriju nezadovoljstvo trenutnim predsjednikom SAD-a, no još su im veći trn u peti Američki kongres i senat koji trenutno drži Republikanska stranka. Među nezadovoljnicima su i slavni glumci Brad Pitt i Leonardo DiCaprio koji su zajedno javno pozvali svoje sugrađane da glasaju na skorim izborima.

'Izbori nisu važni samo kad se bira predsjednik', tim je riječima Leonardo DiCaprio započeo svoj govor, te nastavio objašnjavati kako su izbori koji će se u SAD-u održati u utorak, 6. studenog, odlučiti o budućnosti niza pitanja – od okoliša i zakona o doseljenicima do zdravstvenog osiguranja i pravu nošenja oružja.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brad Pitt dodao je kako su pitanja klimatskih promjena, reforme kaznenog pravosuđa, jednakosti svih ljudi, kao i mnogi drugi problemi ono u čemu će skori izbori biti ključni. Holivudske zvijezde također su pozvale sve koji to žele da volontiraju i pomognu drugima izaći na izbore.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube