nakon dočeka vatrenih

Voditeljice Ida Prester i Marijana Perinić dale su podršku kolegici: Dosta kritiziranja! Iva je vrhunska profesionalka'

20.12.2022 u 18:13

Bionic
Reading

Doček hrvatske nogometne reprezentacije na Trgu bana Josipa Jelačića vodili su Iva Šulentić i Luka Bulić, a nakon što je show završio voditelji su se našli na udaru brojnih kritika. Iako su im mnogi našli čitav niz zamjerke, njihove kolege i poznanici odlučili su im javno dati podršku

Nakon dočeka hrvatske nogometne reprezentacije koja se nakon leta iz Katra, ravno iz zračne luke uputila na organiziranu proslavu na glavnom zagrebačkom trgu, voditelje Ivu Šulentić i Luku Bulića dočekali su brojni negativni komentari. Međutim, neki su odlučili dati podršku kolegama te javno stati u njihovu obranu.

Tako je Ida Prester na Instagram Storyju podijelila zajedničku snimku s Ivom Šulentić dok dok vode neki program, a uz to je napisala: ‘Apsolutna podrška dragoj Ivi Šulentić, super voditeljici i mojoj čestoj partnerici. Voditi doček nogometaša istodobno za TV i raju na trgu je brutalno teško. Ne znam tko bi se tu snašao. Dosta kritiziranja! Iva je vrhunska profesionalka and you know it.'

I voditeljica Marijana Perinić dala je podršku kolegici Ivi i naglasila kako Iva ne zaslužuje javni linč. 'Iva Šulentić je u svojoj dugogodišnjoj karijeri odradila na tisuće i tisuće televizijskih, korporativnih, zabavnih i ostalih voditeljskih angažmana. Besprijekorno ili da nacrtam – bez greške, greškice, ma iti jedne mrlje, a kamoli skandala, u poslu koji radi još otad je bila tinejdžerica. Jučerašnji nastup je proglašen katastrofom, fijaskom, jednom velikom GREŠKOM ( da, in capital letters) u njenoj do jučer – neokaljanoj karijeri. Da, jedan nastup od više od 1000 koje je odradila. I zato je treba drvljem i kamenjem. Stvarno? Jer ti si savršen i bezgrešan. Jer ti si savršena i bezgrešna. Iva NE zaslužuje ovakav javni linč. Shule, glavu gore!' poručila je na Instagramu.

Prije Ive i Marijane podršku voditeljima dao je i Rene Bitorajac. On je na Facebooku napisao podulji post u kojem navodi kako je doček reprezentacije voditeljima trebao biti 'angažman za doživotno pamćenje, a ne za doživotno hračkanje.

'Ekipa, sorry, ali ne mogu si pomoći pa moram stati u obranu dvoje sjajnih mladih profesionalaca. Prije svega drage, elokventne, zgodne, pristojne i pametne HRTove voditeljice Ive Šulentić i sjajnog tekstopisca, radijskog voditelja, imitatora, glazbenika i pjevača Luke Bulića, koji su apsolutno ispali kolateralne žrtve pomalo nespretnog (prijenosa), ali svakako velikog, povijesnog i pamtljivog događaja, na kojem je 80.000 građana dočekalo Vatrene nakon nevjerojatnog uspjeha u Kataru!,' napisao je Rene u uvodnom dijelu svoje objave na Facebooku.

  • +72
Doček Vatrenih na Trgu bana Jelačića Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac