NAPOKON ZALJUBLJENA

Više se ne skrivaju: Selena Gomez ne ispušta novog dečka iz ruku

22.01.2023 u 22:13

Bionic
Reading

Selena Gomez napokon je snimljena kako se drži za ruke s novim dečkom. Nova ljubav zvijezde serije 'How to Get Away with Murder' zgodni je 33-godišnji glazbenik Drew Taggart, a vezu očito više ne skrivaju

Tijekom vikenda Selena Gomez i Drew Taggart nisu bježali od paparazza koji su ih snimili dok su hodali prema restoranu u njujorškom Sohou. Par se držao za ruke čime su potvrdili ono što se već danima šuška - da je riječ o novoj ljubavi na showbiz sceni.

Glumica i pjevačica početkom prošlog tjedna na svom Instagram profilu napisala je da je solo. 'Previše volim biti sama' napisala je tada Selena uz hashtag #iamsingle.

No čini se da je ovoga vikenda promijenila mišljenje. Par je snimljen samo dva dana nakon što su viđeni na kuglanju u Brooklynu, gdje su uživali u zajedničkom druženju ne obazirući se na znatiželjne poglede.

  • +5
Selena Gomez i Drew Taggart Izvor: Profimedia / Autor: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glazbenik Drew Taggart član je poznatog glazbenog dvojca The Chainsmokers, a prije Selene bio je u vezi s Eve Jobs, najmlađom kćerkom pokojnog Steva Jobsa. Vezu su započeli prošlog ljeta, no romansa se ubrzo 'razvodnila'. Osim nje, ljubio je manekenke Haley Rowe, Meredith Mickelson i Chantel Jeffries.

KUĆA IZ SNOVA

Zavirite u luksuzni dom koji odiše minimalizmom i elegancijom

Pogledaj galeriju

Za razliku od njega Selena od listopada 2017., kada je nakon 10 mjeseci ljubavi prekinula s The Weekndom, nije imala javno poznatu vezu. Prije njega ljubila je Justina Biebera s kojim je bila čak 7 godina u vezi uključujući i brojne prekide.