snažno pojačanje

Meryl Streep pridružit će se popularnoj seriji 'Only Murders in the Building' u novoj sezoni

19.01.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Serija 'Only Murders in the Building' osvojila je svijet, a grupici od troje zaljubljenika u true crime koji prate misteriozno ubojstvo u vlastitoj zgradi pridružit će se i Meryl Streep. Vijest su potvrdili glumci na svojim društvenim mrežama, a pozitivne reakcije obožavatelja ne prestaju stizati

Uloge u uspješnim serijama postale su stvar glumačkog prestiža. Čak i oni najcjenjeniji glumci vole izazove koje pred njih donose serije, a u vrijeme kada produkcija serija radi više od produkcije filmova nema tko se nije okušao makar u epizodnoj ulozi. Jednu od najpriznatijih glumica već smo gledali u seriji 'Male laži', a sada se pridružuje i timu serije 'Only Murders in the Building'.

Meryl Streep će sudjelovati u trećoj sezoni popularne serije, no više podataka o ulozi još uvijek je nepoznato. Na setu će ju dočekati Selena Gomez, Steve Martin i Martin Short, ali i Paul Rudd, Jesse Williams te Tina Fey.

Vijest da se Meryl Streep pridružuje timu potvrdili su i Selena Gomez i Steve Martin objavama na društvenim mrežama. Iz objava je jasno da među glumcima vlada odlično raspoloženje pa se od treće sezone serije puno očekuje.

S obzirom da je serija toliko popularna da je provela čak devet tjedana na top ljestvici 10 najboljih serija u 2022, ostvarivši 3,67 milijardi minuta gledanja u tom razdoblju, ni ne čudi da se poznata glumica odlučila pridružiti projektu. Serija je bila nominirana za čak 17 Emmyja, no osvojila je 'samo' tri: gostovanje Nathana Lanea, produkcija i zvuk.

'Only Murders in the Building' je američka televizija koju su kreirali Steve Martin i John Hoffman. Riječ je o tri stranca koje povezuje ljubav prema podcastima o istinitom zločinu pa se odluče udružiti kako bi napravili vlastitu istragu ubojstava u njihovoj zgradi na Upper West Sideu u New Yorku. Gledatelji serije imaju samo riječi hvale, a humor serije jedan je od najhvaljenijih segmenata djela.

  • +6
Meryl Streep Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia