SVI BRUJE O NJIMA

Selena Gomez ima novu ljubav; evo tko je njezin novi dečko

17.01.2023 u 21:12

Bionic
Reading

Selena Gomez, zvijezda hvaljene serije 'Only Murders in the Building', kako pišu američki mediji ima novu ljubav

Kako je objavio Us Weekley riječ je o glazbeniku Andrewu Taggartu, članu poznatog glazbenog dvojca The Chainsmokers.

Tridesetogodišnja pjevačica, glumica i poduzetnica i 33-godišnji DJ o svojoj vezi zasad mudro šute, a kako kažu upućeni izvori par skupa izlazi no svoju romansu kriju od očiju javnosti.

Inače, popularni DJ je nedavno prekinuo vezu sa 24-godišnjom Eve Jobs, najmlađom kćeri Stevea Jobsa.

Markantnog glazbenika su dosad povezivali i s poznatim ljepoticama poput Chantel Jeffries ili Haley Rowe.

Selena o svojoj novoj romansi na društvenim mrežama zasad ne objavljuje ništa, kao ni Andrew, odnosno Drew kako mu je nadimak, koji na Instagramu ima samo sadržaje vezane uz posao ili putovanja.

Inače, čini se da je Gomez 'slaba' na glazbenike. S Justinom Bieberom bila je čak 7 godina u vezi uključujući i brojne prekide, a iza nje je i 10-mjesečna veza s pjevačem The Weekndom s kojim je bila 2017.

Osnivačica kozmetičkog brenda Rare Beauty već je neko vrijeme sama, ali često i u intervjuima daje do znanja da joj je dobro bez muškarca u životu. 'Solo sam i potpuno sam OK s time. Biti solo ima puno pozitivnih strana i važno da je uživate u njima kada ste u toj životnoj fazi', rekla je u jednom intervjuu 2020. godine.

smeđokosa barbie

U ovoj kombinaciji nemoguće je proći nezamijećeno, a to dobro zna i Selena Gomez

Pogledaj galeriju

U posljednje se vrijeme jako sprijateljila i s poznatim parom Brooklynom Beckhamom i njegovom suprugom Nicolom Peltz s kojima je uživala u nezaboravnom provodu u Meksiku.