U NJEGOVOM ZAGRLJAJU

Više se ne skrivaju: Kate Beckinsale potvrdila glasine o ljubavi s 20 godina mlađim komičarom

04.03.2019 u 17:07

Bionic
Reading

Glumica Kate Beckinsale i 20 godina mlađi komičar Pete Davidson pokrenuli su glasine o ljubavnoj romansi prije mjesec dana, kada su viđeni kako držeći se za ruke napuštaju jedan losanđeleski kafić. Par otada nije potvrdio, niti opovrgnuo svoju vezu, sve donedavno kada su odlučili da je bilo dosta skrivanja

Nakon kratkog skrivanja od očiju javnosti, Kate Beckinsale i Pete Davidson odlučili su potvrditi glasine o svojoj ljubavnoj vezi. Umjesto davanja izjava za medije, par se zajedno pojavio na hokejaškoj utakmici u New Yorku, čime je potvrdio sva dosadašnja nagađanja.

Svo vrijeme Beckinsale i njezin 20 godina mlađi odabranik izmjenjivali su nježnosti na tribinama, ne skidajući ruke jedno s drugoga, a pao je i pokoji poljubac. Sve to uspjeli su zabilježiti fotografi koji su ih uočili i prije samog dolaska u Madison Square Garden.

Za razliku od prošlog puta kada su po prvi put snimljeni zajedno, vidno zaljubljenim golupčićima ovog puta nisu smetali foto objektivi. Umjesto taktike skrivanja lica i užurbanog hoda koju su tada primijenili, glumica i komičar su ovog puta bili potpuno opušteni i nasmijani.

Kate Beckinsale i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nagađanja o vezi glumice Kate Beckinsale i komičara Petea Davidsona počela su prije dva mjeseca kada je portal Page Six ekskluzivno objavio vijest o tome da su glumica i komičar bili bliski na dodjeli Zlatnih globusa. Nepoznati izvor otkrio je da su Beckinsale i Davidson 'svo vrijeme koketirali i sjedili vrlo blizu jedno drugome' te da se 'Kate smijala na njegove šale, držeći ruku na njegovom koljenu'.

Davidson, kojeg publika ima priliku pratiti na američkom skeč-showu 'Saturday Night Live', donedavno je bio u vezi s pjevačicom Arianom Grande s kojom je i objavio zaruke, dok je Beckinsale ranije bila u braku s redateljem Lenom Wisemenom s kojim je objavila razvod 2016. godine.

  • +17
Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia