TRUDNOĆA JOJ GODI

Više se ne krije: Izabel Kovačić pohvalila se sve većim trbuhom, otkrivši da je do poroda dijeli još malo

22.09.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometnog reprezentativca uskoro bi na svijet trebala donijeti njihovo prvo dijete. Iako se punih osam mjeseci skrivala i držala svoje stanje u potpunoj tajnosti, Izabel Kovačić pred porod se malo opustila te nam sada pokazuje kako izgleda

Mateo i Izabel Kovačić uskoro bi trebalo postati roditelji. Zgodnu trudnicu još jako malo dijeli do poroda, pa se opustila te nam pokazuje kako izgleda buduća mama.

Inače, otkako je ostala trudna te je to doznala i javnost, lijepa Izabel skrivala se i objavljivala misteriozne i tajanstvene fotografije te gomilu starih na kojima se nije moglo raspoznati je li trudna ili ne. No sada su fanovi odahnuli te imaju prilike vidjeti i njezin trbuščić.

U posljednje dvije objave jasno je pokazala koliko blista u trudnoći. Posljednjom posebno, a uz nju je napisala da je u očekivanju.

Supruga istaknutog nogometaša nosila je dugu smeđu haljinu za trudnice i udobne japanke, za kakvima su ove sezone poludjele trendseterice, te se smjestila u svom uredu u Zagrebu.

Podsjetimo, Izabel već neko vrijeme proizvodi dječju odjeću pod brendom Lunilou, a ističe se zbog probranih prirodnih materijala. Kako je sama naglasila jednom prilikom, istovremeno se brine o očuvanju okoliša.

Svi proizvodi Luniloua podvrgnuti su procesu ozonskog pranja. To znači da su prikladni za osjetljivu za kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje.