Mnogi vole njezin stil

Zgodna trudnica: Izabel Kovačić pokazuje savršenu ljetnu frizuru, a frendice joj poručuju da je 'spicy mama'

24.08.2020 u 16:11

Bionic
Reading

Supruga popularnog nogometaša Matea Kovačića protekle tjedne i dana u slatkom iščekivanju rođenja prvog djeteta provodi na Jadranu. Osim svojom ljepotom uvijek plijeni pažnju i zanimljivim stajlinzima i frizurama

Godinama su pletenice iznimno popularna i efektna frizura jer su jednostavne, simpatične, brze za napraviti, pristaju svim dužinama kose, a idealne su za apsolutno sve prigode.

Osim na modnom polju, supruga Matea Kovačića odlična je inspiracija i kada je riječ o frizurama. Izabel je ovog ljeta najčešće furala messy pletenice koje ne zahtijevaju puno vremena ni truda, trpe sol u kosi i izgledaju odlično. U zadnjoj objavi pokazala se s francuskom pletenicom ili kako se drugačije naziva uvijek popularnom 'ribljom kosti'. Uz statement naušnice s potpisom Chanela zaokružila je svoju stajliš priču. kao i do sad, njezine fotografije svi hvale, a i ovu su komentirali znani i neznani kako je 'divna', 'najljepša'. Jedna od prijateljica joj je komentirala da je 'spicy mama'.

View this post on Instagram

moments you can't put into words.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Krajem lipnja Izabel je napokon potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo. Ona i hrvatski nogometni reprezentativac i igrač londonskog Chelseaja čekaju svoje prvo dijete, a to je potvrđeno u sklopu kampanje za njezin modni brend za najmlađe Lunilou. Trudna navodno je nedavno viđena kako kupuje odjeću za dječaka čime je potaknula šuškanja kako će roditi sina.