Uvijek sa stilom

Izabel Kovačić napokon ponosno pokazala svoj trudnički trbuh

11.09.2020 u 19:47

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i vlasnica modnog brenda Lunilou, uživa na jadranskoj obali u posljednjim danima ljeta i priprema se i za rođenje njihova prvog djeteta. Kao trudnica je pozirala tek jednom i javno podijelila fotografije jer su ona i nogometaš trudnoću odlučili držati dalje od javnosti. Sada je ipak pokleknula

Svoj trudnički sjaj poduzetnica Izabel Kovačić s ponosom pokazuje šetajući po Dalmaciji odjevena u još jednu odličnu kombinaciju. 27-godišnjakinja osvaja besprijekornim imidžem zbog kojeg je već nekoliko godina zaredom proglašena jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

View this post on Instagram

Kroatischer Sommer 🌴

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Supruga Ivana Perišića, Josipa poručila joj je da blista, a i ostali pratitelji ne kriju oduševljenje što napokon mogu vidjeti trudnički trbuh za kojeg su je često ispitivali zašto ga kriva. Izabel je proteklih tjedana provela na hrvatskoj obali, uživajući na brodu, a svakom novom fotografijom, pratitelji su joj dijelili komplimente da je ljepša nego ikada.

View this post on Instagram

Sunset & the coziest blanket ever @lunilou_official

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel i Mateo zajedno su već deset godina, a ona je u lipnju objavila da očekuju dijete. Fanove je tijekom trudnoće zakinula i fotografijama s voljenim muškarcem. Tek je nedavno pokazala kako šiša svog supruga. Dok je Mateo sjedio bez majice, ona mu je s češljem u ustima, mašinicom dotjerala frizuru. 'Adriatic barbershop', odnosno 'Jadranska brijačnica', napisala je duhovito Izabel uz fotografije na kojima glumi 'bricu'. Omiljeni domaći celebrity par Instagrama poznat je velikom srcu. Osnovali su Zakladu Mateo Kovačić te udrugu Silab.

View this post on Instagram

adriatic barbershop

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on