broji sitno

Izabel Kovačić pozirala na Kornatima, a pratitelje zanima zašto stalno skriva trbuh

26.08.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Iako sada već svi znaju da prinova stiže, lijepa supruga Matea Kovačića na društvenim mrežama ne pokazuje trudničku liniju. Ovog puta je zaobljeni trbuščić prekrila tkaninom koju je držala u rukama

Izabel Kovačić uskoro će postati majka, a posljednje tjedne uživajući s voljenim suprugom, igračem londonskog kluba Chelsea, Mateom Kovačićem provodi na Jadranu prije povratka u London u kojem žive od sredine prošle godine. Ljetne mjesece uvijek najradije provode na našoj obali, a nakon Visa, sada su odlučili posjetiti čarobne Kornate.

Zagrebačka poduzetnica Izabel Kovačić na Instagramu je pokazala fotografiju od tamo, a na njoj je pozirala sa predimenzioniranim slamnatim šeširom na glavi i u bijeloj haljinici. 'Vrijeme je da uz pomoć Google Mapsa pronađem put natrag u stvarnost’, poručila je.

View this post on Instagram

sky /skʌɪ/

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Kao uvijek do sada Izabel je sve oduševila svojom elegantnom modnom kombinacijom, no više fanova ju je pitalo zašto stalno skriva trbuh kojeg je ovog puta vješto prekrila tkaninom. Osnivačica brenda Lunilou nije im dala odgovor, a trbuščić je svo ovo vrijeme pokazala samo jednom.