mlada kantautorica

Više nije djevojčica: Sjećate se Kim Verson? Sada pjeva o nesretnoj ljubavi

04.11.2020 u 10:13

Bionic
Reading

Te 2010., sa samo 17 godina, postala je pobjednicom druge sezone talent showa 'Hrvatska traži zvijezdu', a ta odlična vokalistica odavno više nije djevojčica, dapače, danas sama piše glazbu i tekstove. Jednu takvu nazvanu 'Za malo nježnog dodira' koja govori odnosu između dvoje ljudi i čestim situacijama u kojima osoba ne može doprijeti do partnera, predstavlja ovih dana

Baladu je Kim Verson napisala prije godinu dana neobavezno svirajući gitaru. 'Odmah sam imala kompletnu viziju, a vrlo brzo mi je došla i melodija. Sjedila sam par dana u stanu sa svojom gitarom dok je nisam u potpunosti dovršila. Puno toga sam zapravo željela reći kroz ovu pjesmu. Inspiracija mi je došla sama po sebi. Govori o problematici nesretne ljubavi', ispričala je za RTL.

View this post on Instagram

#zamalonjeznogdodira #outnow 💥

A post shared by Kim Verson (@kim.verson) on

Naglasila je kako je željela naglasiti koliko su žene krhka, nježna stvorenja, a u isto vrijeme iznimno snažna i borbena. Kim sama piše svoje pjesme i glazbu, a ispričala je gdje pronalazi inspiraciju.

'Ono što me najviše inspirira je život. Razni događaji, trenuci, osobna ili tuđa iskustva, osjećaji, neki citat iz knjige, film koji mi se svidi…Jako je puno inspiracije oko nas. Ponekad nisam raspoložena pa mi ne dolazi ništa i to zna trajati dulje. Ne treba ništa na silu. Onda dođe period kad paralelno radim više pjesama, ufuram se i osjetim taj jedan nalet inspiracije, vizija i ideja. Teško je opisati', ističe kantautorica.

Drago joj je, kaže, da mnogi izvođači objavljuju svoje radove bez obzira na trenutnu nezahvalnu situaciju. 'Dosta sam se posvetila sebi i moram reći da sam zadovoljna u svom miru koji imam. Puno sam čitala jer inače volim imati u ruci neku dobru knjigu iz koje izvučem motivaciju i nadahnuće. Obožavam kuhati, isprobavati nova jela i tu sam se već jako dobro ispraksirala zadnjih godina. U svemu što činim, najviše me uveseljava moja pudlica Wendy s kojom mi nikada nije dosadno', otkrila je Kim. U skladu s godinama i zrelošću, promijenila je i imidž kojeg opisuje kao 'ležerniji stil s dozom romantike i ženstvenosti'.

View this post on Instagram

27. mi je tek!!! 😉🎉 #birthdaygirl

A post shared by Kim Verson (@kim.verson) on