NEPREPOZNATLJIVA

Sjećate se Kim Verson? Prošlo je deset godina od njezine pobjede u talent showu, a sada se s novim imidžem vraća na glazbenu scenu

29.06.2020 u 13:30

Bionic
Reading

Te 2010. Kim Verson proglašena je pobjednicom druge sezone talent showa Hrvatska traži zvijezdu, nakon čega je izdala dva albuma - prvi odmah nakon pobjede, dok je za drugi čekala osam godina. Nakon toga je 'nestala', a sada je sve iznenadila novim imidžem, ali i pjesmom kojom je najavila svoj povratak

Javnost još uvijek pamti Kim Verson kao djevojku koja je sa 17 godina pobjedila u drugoj sezoni tada iznimno popularnog talent showa 'Hrvatska traži zvijezdu' 2010. godine.

  • +5
Kim Verson Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon pobjede snimila je svoj prvi album 'Vjeruj u snove', dok je za drugi, 'Vrati mi moj svijet', čekala punih osam godina. Dvije pjesme, 'Ponovno rođena' i 'Nevidljivo blago', zaživjele su u radijskom eteru, a onda je Kim 'nestala' s glazbene scene.

Malo je reći da je sve iznenadila svojim izgledom i promjenom imidža kojom je najavila svoj povratak. Svoju najnoviju pjesmu '5 do 7' izvodi s Radiofonikom, a cijeli tim stručnjaka s njom je osmislio i zreliji i senzualniji izgled, koji se odlično uklopio uz novu pjesmu koju je za nju napisao Predrag Martinjak.

Kim Verson ft. Radiofonik - 5 do 7 (Official video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube