POGLEDAJTE NOVI SPOT

Fanovi Kim Verson došli na svoje!

17.01.2013 u 15:01

Bionic
Reading

Kim Verson je snimila novi spot!

Najnoviji singl Kim Verson, 'Jesen zaplače', nakon uspjeha u radijskom eteru, dobio je svoje videoizdanje te je prije koji dan službeno predstavljen na CMC televiziji. Na glazbu Mire Lesića, stihove je napisao Luka Bulić, poznati voditelj i komičar.

Cijelu priču oko spota osmislio je izvrsni mladi redatelj Krešimir Čižmek, a osim Kim, u spotu se pojavljuje i njen 'južni dječak' kojeg glumi Teo Pušec. S obzirom na to da se u pjesmi izmjenjuju razne emocije - nostalgije, čežnje, radosti, neiskvarene ljubavi i simpatije – scene spota tome su prilagođene i vizualno prenose situaciju u kojoj će se mnogi prepoznati.

Prošloga tjedna Kim je gostovala i u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' gdje je održala koncert sa svojim bendom The Bridge. Uz svoje pjesme, slušatelje je počastila i izvrsnim obradama otpjevavši hitove Cher, Nazareth i Miley Cyrus. U emisiji su se kao iznenađenje pojavili njen producent Miro Lesić, zatim Luka Bulić i njen kolega Bojan Jambrošić kojemu također uskoro izlazi novi singl, a trenutno je zaokupljen snimanjem drugog albuma.

Ivana Kindl
izjavila je kako je ponosna što još jedna talentirana pjevačica dolazi iz Slavonije, a Jelena Radan je otkrila da prema Kim gaji posebne simpatije. 'Ima lijepu energiju, ljudskost i skromnost i po tome se izdvaja od ostalih. A u glazbenom smislu svakom autoru može biti drago da mu Kim Verson pjeva pjesmu', rekla je Jelena Radan, što je mladoj pjevačici izmamilo suzu na lice.

Uz promociju aktualnog spota, Kim radi na materijalima za drugi album koji se očekuje krajem godine u izdanju Dallas Recordsa.