KAKVA SRAMOTA

Viralni hit: Kći najpoznatijeg glazbenog para propala u zemlju od srama kad je vidjela gole roditelje

21.06.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Tijekom koncerta Beyonce i Jay-Z-ja u Londonu, koji je iz prvih redova pratila i njihova šestogodišnja kćerkica, puštene su seksi video snimke iz spota za novu pjesmu. Takav scenarij nije se svidio njihovoj ljubimici koja nije mogla sakriti sram zbog prikazanog

Kći najpopularnijeg glazbenog para današnjice, Beyonce i Jay-Z-ja, šestogodišnja Blue Ivy vrlo često dolazi na koncerte svojih roditelja čije pjesme i sama rado sluša i pjevuši. Kao njihov najveći fan i potpora, malena iz prvih redova u društvu prijateljica i obitelji prati rad svojih slavnih roditelja, a tako je bilo i kada su održali svoj posljednjih scenski nastup u Londonu.

No, jedan je trenutak uništio obiteljsku idilu, a malena je ponovno postala zvijezda svih tabloida.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Naime, tijekom koncerta su na velikom screenu puštane video snimke i spotovi ovo dvoje glazbenika, a u jednoj od scena iz novog spota Beyonce i njezin suprug su u vrlo golišavim i seksi izdanjima. Posebno Beyonce koja čak izvodi i striptiz za supruga. Čini se kako su slavni roditelji zaboravili da ih iz publike prati i vlastita kćer koja još nije dorasla ovakvim sadržajima.

Blue Ivy Izvor: Društvene mreže

Reakcija malene Blue Ivy u trenutku kada je shvatila što se događa snimljena je kamerom i brzo je postala viralni hit. Zgrožena djevojčica nije mogla sakriti sram i neugodnost sa svoga lica, a cijelo je vrijeme kolutala očima i glavom te se spuštala ispod ograde kako ne bi direktno gledala u seksi scene svoje mame i tate.

Nije ovo prvi puta da šestogodišnjakinja uči roditelje ponašanju, a to smo mogli vidjeti i na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja kada je pokazala da je prava mala šefica. Roditeljima je sugerirala da bi trebali prestati pljeskati u trenutku kada je to bilo neprimjereno i kada je cijela publika prestala.