za nju samo najbolje

Tek joj je šest godina, a već ima vlastitog stilista i kuhara: Neviđen luksuz u kojem uživa kći slavne Beyonce

31.01.2018 u 06:59

Bionic
Reading

Glazbena diva Beyonce i njezin suprug Jay-Z uživaju status najutjecajnijeg i najbogatijeg showbiz para današnjice, a luksuz u kojem odrastaju njihova djeca teško je i zamisliti

Šestogodišnja Blue Ivy, kćerkica glazbenog producenta Jay-Z-ja i pjevačice Beyonce, ovih dana našla se u centru medijske pažnje zbog svog famoznog poteza na nedavno održanoj dodjeli Grammyja, a malena je zaintrigirala i skupocjenim stajlingom koji je nosila te večeri. No u javnost su procurili i zanimljivi detalji o luksuznom načinu života nasljednice uspješnog para.

1. Vlastito osoblje

Jedno je sigurno, a to je da Blue Ivy nikada ne nedostaje pažnje. Za sve njezine potrebe na raspolaganju su čak dvije dadilje koje se o njoj brinu od ranog djetinjstva. One se između ostalog brinu o njezinu obrazovanju, pa su ju prije no što je krenula u školu podučavale francuskom i svahiliju te umjetnosti.

Osim dadilja, za Blue Ivy brine se posebni kuhar koji se uvijek trudi udovoljiti njezinim željama, ali i poslušati upute njezinih roditelja da se hrani zdravo. Omiljeno jelo su joj tjestenina i pire od šparoga, ali uz naravno poseban način pripreme. Tjestenina naime mora imati oblik malenih balerina.

  • +15
Blue Ivy Carter Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Također valja zadovoljiti sigurnosne kriterije malene nasljednice. Od trenutka kad je rođena sigurnosno osoblje okružilo je bolnicu. Zaštitari prolaze stroge kontrole i trebaju se držati uhodanih protokola. Baš kao što njezini otac i majka imaju svog osobnog stilista, tako je prije dvije godine i Blue Ivy dobila svojeg. O njezinu odijevanju od 2015. brine se stilist Manuel Mendez, ujedno zaposlenik u kompaniji koja je u vlasništvu Beyonce.

  • +9
Beyonce i Jay-Z s kćerkicom Blue Ivy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sva tri stilista u stalnoj su komunikaciji i brinu se o tome da svi članovi obitelji u javnosti uvijek budu usklađeni. Jedan od primjera bila je i dodjela Grammyja, na kojoj su svojim skupocjenim stajlinzima sve ostavili bez daha.

2. Glazbena karijera

Već sada je iz njezina ponašanja vidljivo kako će jednoga dana vladati glazbenom scenom, a iako je prerano zaključiti ima li stvarno talenta za pjevanje, na nekoliko snimaka koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se da joj je ples u krvi. Osim toga, malena se već pojavila u nekoliko pjesama s poznatim roditeljima. Prvi put njezin je doprinos glazbi zabilježen 2012. i to još dok je bila u majčinu trbuhu.

Jay-Z 'Glory'

Naime Jay-Z je u pjesmi 'Glory' upotrijebio zvukove otkucaja srca koje je dobio preko ultrazvuka, a kasnije i prvi plač svog tek rođenog djeteta. Pet godina kasnije izlazi dugo iščekivani album '4:44' (koji unatoč ovogodišnjoj nominaciji nije uspio osvojiti Grammy ni u jednoj kategoriji), na kojem se nalazi pjesma 'Blue's Freestyle / We Family'. U njoj se može čuti Blue Ivy kako repa. No nije samo slavni otac uključio kćerkicu u svoju karijeru, napravila je to i Beyonce te joj je prije tri godine posvetila pjesmu.

Beyoncé - Blue ft. Blue Ivy Autor: Youtube

3. Posebna škola

Budući da je Jay-Z odrastao u siromaštvu, svojim nasljednicima želi osigurati sve najbolje kako ne bi krenuli krivim putem. Zato se cijela obitelj nedavno iz New Yorka preselila u Los Angeles kako bi djeca imala ugodnije djetinjstvo, a tamo je mala Blue Ivy krenula i u najprestižniju osnovnu školu. Godina u toj privatnoj školi košta oko 130 tisuća kuna, što slavnom paru nije problem jer je njihovo bogatstvo procijenjeno na više od sedam milijardi kuna. Istu školu pohađala su djeca Jacka Nicholsona i Jodie Foster.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

4. Živi u najskupljim vilama

Osim golemog stana u New Yorku, koji se prostire na čak tri kata, obitelj Carter u vlasništvu odnedavno ima i 150 milijuna kuna vrijednu vikendicu u Hamptonsima, omiljenom ljetovalištu američke elite. Osim toga, prošlog ljeta preselili su se s istočne na zapadnu američku obalu, pa su u Malibuu iznajmili luksuznu vilu za koju mjesečno izdvajaju tri milijuna kuna, a koja im služi kao dom dok se ne uredi njihova nova kuća na Bel Airu, vrijedna nevjerojatnih 800 milijuna kuna. Unutar svake od ovih nekretnina, jasno, nalazi se i carstvo malene Ivy, u kojem se kriju nevjerojatno skupe igračke. Poznato je kako je par nedavno poklonio svojoj kćerkici Barbie s pravim dijamantima, a koštala je 400 tisuća kuna.

  • +12
Beyonce i Jay-Z kupili novi dom iz snova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

5. Nosi odjeću najpoznatijih svjetskih dizajnera

U svojoj garderobi ova djevojčica već sada ima bogatu kolekciju dizajnerske odjeće, od kojih najradije nosi Gucci i Dolce & Gabbanu. Na prošlogodišnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada pojavila se u 61 tisuću kuna vrijednoj kreaciji Mischka Aoki, dok je na prošlogodišnjim Grammyjima nosila ružičasto odijelo u čast pokojnog pjevača Princea, a uz to je nosila Guccijevu dječju torbicu čija je cijena 14 tisuća kuna.

Still speechless about 4:44. Listened to Lemonade after that and omg

Objavu dijeli Blue Ivy Carter (@blueivy.carter)

6. Roditelji su zaštitili njezino ime

Ubrzo nakon njezina rođenja Beyonce i Jay-Z pokušali su zaštititi ime Blue Ivy kako bi jednoga dana mogla pomoću njega osnovati vlastiti brend ako to želi. Međutim na prepreku su naišli kad im je obznanjeno da već postoji brend pod istim nazivom. Tada su zaštitili puno ime Blue Ivy Carter kako bi se ono moglo koristiti na raznim proizvodima, od šminke i odjeće pa sve do igračaka, ali isto tako i u zabavnoj industriji. Nedavno je objavljeno da bi slavni roditelji na temelju njezina imena voljeli osnovati brend dječje sportske odjeće.

Blue is beautiful ❤️

Objavu dijeli Blue Ivy Carter (@blueivy.carter)

7. Druži se s djecom ostalih zvijezda

Poznato je kako se malena voli igrati s djecom holivudske glumice Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina te blizancima Mariah Carey. Zanimljivo je da zbog sukoba Jay-Z-ja s poslovnim partnerom Kanyeom Westom ni njihove dvije djevojčice North West i Blue Ivy također nisu u dobrim odnosima i ne pozivaju se na rođendane i ostale proslave.

Like mommy like daughter 💕

Objavu dijeli Blue Ivy Carter (@blueivy.carter)