NAJDRAŽI TRENUCI

Jay-Z otkrio koja je 'najljepša stvar ikad' koju mu je rekla kćer Blue Ivy

05.04.2018 u 20:18

Bionic
Reading

Reper i glazbeni producent Jay-Z, koji s glazbenom divom Beyonce ima troje djece, raznježio je gledatelje u intervjuu s Davidom Lettermanom, otkrivši simpatičnu dogodovštinu iz auta s najstarijom kćerkom Blue Ivy

Simpatična priča koju je slavni reper i suprug Beyonce ispričao u emisiji 'My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman' rastopila je srca mnogobrojnoj publici koja je sa zanimanjem pratila intervju s uspješnim glazbenikom. Letterman je 48-godišnjeg repera i glazbenog producenta između ostalog upitao i za djecu koja žive neusporedivo lagodnijim životom od onog kojim je živio glazbenik.

'Svaki sam dan zahvalan na svemu što imam. Budim se, osvrnem oko sebe i pogledam svoju djecu koja su zdrava', rekao je Jay-Z, ispričavši potom nedavnu anegdotu s kćerkom Blue Ivy koja ga je oduševila.

'Ja i moja kćer smo pričali. Rekao sam joj da uđe u auto jer je neprestano postavljala tisuću pitanja, a kasnili smo u školu. Ušao sam u auto i gledam u ovom smjeru i samo razmišljam o tome kako su moja djeca zdrava... I tako se vozimo. Odjednom začujem sićušni glasić: 'Tata'. Okrenem se i ona mi kaže: 'Nije mi se svidjeo način na koji si mi rekao da uđem u auto. Povrijedio si moje osjećaje'. Njoj je 6 godina!', u nevjerici je ispričao glazbenik kojeg je njegova prvorođena kćerka itekako iznenadila.

  • +8
Reper Jay-Z s kćerkom Blue Ivy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ovo je najljepša stvar koju si mi ikad rekla', odgovorio je svojoj mezimici Jay-Z koji je sredinom lipnja prošle godine dobio i blizance, kćer Rumi i sina Sira Cartera.

Reper se svo vrijeme smijao dok se prisjećao simpatičnog trenutka s Blue Ivy koja je na svijet došla u siječnju 2012., a zanimljivo je da su djevojčici dodijelili ime po neobičnom bršljanu plave boje koji su ugledali upravo na ljetovanju u Hrvatskoj.

Slavni glazbenik već je ranije pričao o svojoj povezanosti s Blue Ivy. 'Ona je moj najveći fan. Taman da nitko ne kupi Magna Carta album, činjenica da ga ona toliko voli daje mi najveće zadovoljstvo', rekao je Jay-Z u intervjuu za Vanity Fair 2013. godine.

  • +3
Beyonce i Jay Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia