ona je glavna

Kći najslavnijeg glazbenog para zbog ovog je poteza postala glavna zvijezda Grammyja

29.01.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Na svečanoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy slavni supružnici Beyonce i Jay-Z možda su bili u centru pažnje, ali na koncu je glavna zvijezda bila njihova šestogodišnja kćerkica Blue Ivy pokazavši tko je šef u slavnoj obitelji

Jay-Z možda je najuspješniji glazbenik današnjice, baš kao i njegova supruga Beyonce, međutim kad su u pitanju obiteljski odnosi, onda je gazda u kući njihova najstarija kći kći Blue Ivy.

  • +9
Beyonce i Jay-Z Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U bijelom kompletiću i blještavim cipelicama na petu Blue se smjestila između pjevačke dive i uspješnog repera te se itekako istaknula jer su oboje bili odjeveni u crne glamurozne kombinacije. U jednom trenutku, prilikom dirljive poruke koju je s pozornice uputila kubanska pjevačica Camila Cabello, poznati par instinktivno je počeo pljeskati kao znak podrške.

  • +8
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim njihova kći brzo je uvidjela kako su toliki pljesak i podrška neprimjereni i kako ostatak publike ne plješće, pa je diskretno i elegantno upozorila svoje roditelje da se suzdrže.

Učinila je to laganom gestom ruke i smirenim glasom, a Beyonce i Jay-Z brzo su je poslušali.

Blue Ivy s roditeljima Beyonce i Jay-Z-jem na dodjeli nagrada Grammy Autor: Youtube

U videu koji je brzo postao hit na svim društvenim mrežama i glavna tema svih svjetskih tabloida jasno se vidi tko šefuje u slavnoj obitelji Carter.

Malena je privlačila poglede svih uzvanika u Madison Square Gardenu i već sada dala do znanja kako će jednoga dana biti velika zvijezda.