NE MOGU SE ODLUČITI

Viralna snimka Anne Hathaway uzburkala duhove: Je li bila izuzetno pristojna ili bezobrazna?

03.02.2024 u 18:53

  • +7

Anne Hathaway

Izvor: Profimedia / Autor: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Anne Hathaway je viralni hit, a sve zbog, po mišljenju mnogih na društvenim mrežama, nepristojnog ponašanja koje je pokazala u video isječku starom dvije godine, koji je ovih dana 'uskrsnuo' i uzburkao duhove

Video u kojem Anne Hathaway odbija priliku za fotografiranje s obožavateljima natjerao je njezine pristaše i kritičare u raspravu o tome je li bila bezobrazna ili pak samo pristojna.

Viralni isječak objavljen TikToku nastao je 2022, a prikazuje holivudsku zvijezdu u kratkoj interakciji s obožavateljima dok je hodala do svog automobila nakon Valentinove modne revije održane u Rimu.

Anne tako gomili koja stoji u blizini njezinog automobila smireno govori da budu mirni, a tu i tamo ubaci i pokoju riječ na talijanskom, pokazujući im da se stišaju.

'Ne mogu se fotografirati sa svima. Ali ja ću stajati ovdje i mahati ako se želite fotografirati. Ne mogu potpisati, previše vas je', rekla je Hathaway.

'Mi dispiace (žao mi je), ali želim da imaš nešto, pa ako želiš, samo ću malo mahnuti. Hvala na razumijevanju.'

Glumica se zatim ispričala drugom obožavatelju što se nije mogla fotografirati s njim jer bi se, kaže, morala slikati sa svima ostalima.

Snimka je izazvala raspravu među obožavateljima o tome je li njezin pristup bio bezobrazan ili razuman.

'Vrlo pristojno. Slavne osobe nisu obavezne komunicirati s obožavateljima', mišljenja je jedna od obožavatelja, dok drugi smatraju da je razgovarali s njima svisoka.

'S obzirom na to koliko joj je trebalo da se izrazi svisoka, mogla je potpisati i snimiti fotografije. Ovo je sve bilo nepotrebno', 'Nepristojno i lažno pristojno u isto vrijeme', smatraju drugi.